Fodbold

FC Midtjyllands hjemmebane ramt af voldsom vandskade

MCH Arena i Herning er blevet ramt af en stor vandskade natten til lørdag. Søndagens kamp mod AC Horsens forventes dog at blive gennemført.

Der har været masser af vand på FC Midtjyllands mølle gennem de seneste sæsoner.

Men lige nu er der dog lidt for meget vand på Superligaklubbens hjemmebane i Herning, MCH Arena. Trods alt.

Et stort vandrør på stadionets hovedtribune sprang nemlig natten til lørdag. Og det har givet vandskader i stort set alle lokaler på tribunen, og selve omklædningsrummene står under vand. Det skriver Herning Folkeblad lørdag.

- Der er tale om ret voldsomme skader. Der står klart vand på alle tre etager, og det er som om, at det breder sig for hver etage, man kommer nedad. I foyeren er der vand i flere centimeters højde, og det samme gælder omklædningsrummene, siger Preben Rokkjær, marketing- og supportdirektør i FC Midtjylland, til Herning Folkeblad.

Det ødelagte vandrør har normalt en gennemstrømning af 800 liter vand i minuttet. De tre andre tribuner på stadion er dog ikke ramt af skader i forbindelse med det ødelagte vandrør.

Superliga-kamp ikke i fare

MCH Arena i Herning skal efter planen lægge græs til Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og AC Horsens søndag aften kl. 18.00.

Og selvom omklædningsrum og alle andre faciliteter på stadion lørdag står under vand, så forventer FC Midtjylland fortsat, at kampen søndag aften kan afvikles som planlagt. Dog vil det formentlig kræve, at der etableres nogle midlertidige omklædningsfaciliteter til opgøret.

Alle Superliga-kampe afvikles i denne periode uden tilskuere på grund af den verserende corona-pandemi, og derfor får vandskaden ikke betydning for andre end aktørerne omkring selve fodboldkampen søndag aften.

MCH Arena er ejet af Herning Kommune og MCH Messecenter Herning.

FC Midtjylland ligger i øjeblikket på andenpladsen i Superligaen - ét point efter Brøndby IF på førstepladsen.