Fodbold

Napoli-stjerne giver sin kone valentinsgave mod Juventus

Napolis Lorenzo Insigne blev historisk, da han afgjorde kampen mod Juventus med sit mål. Efterfølgende dedikerede han målet til sin kone.

Lorenzo Insignes kone er formentlig en af de første til at modtage en valentinsgave i år.

Søndag er det valentinsdag, men allerede lørdag fik hun et mål i gave af sin mand, da han scorede det eneste mål i topkampen mod Juventus og efterfølgende dedikerede målet til hende.

- Det er specielt som napolitaner at sikre sejren over Juventus, og jeg dedikerer det (målet, red.) til min kone til valentinsdag, siger han til italienske Sky Sport.

Målet var ikke bare specielt, fordi offensivspilleren dedikerede det. Det var Lorenzo Insignes mål nummer 100 for Napoli på tværs af alle turneringer.

- En unik aften. Scoring af mit mål nummer 100 er en unik følelse, fordi det er i min hjerteklubs trøje, skriver han på sin Instagram-konto.

Den 29-årige italiener er dermed den syvende spiller til at runde den milepæl for Napoli. Men han er den første italiener. Tidligere har også store navne som Diego Maradona, Edinson Cavani, Marek Hamsik og Dries Mertens rundet milepælen.

Brød forbandelse

Lorenzo Insignes mål blev scoret på straffespark efter en halv times spil, og med scoringen brød han en forbandelse, der har hvilet over ham på straffespark mod Juventus.

De seneste tre forsøg har han misbrugt mod Juventus, og senest skete det i sidste måned i den italienske pokalturnering.

Efter kampen indrømmede han, at han stadig er berørt over det brændte straffespark i sidste måned, men at det ikke skulle afholde ham fra at tage straffesparket og ændre på den dårlige statistik.

- Jeg var rolig, for jeg ved, at min træner og mine holdkammerater har tiltro til mig, og det er nok, siger han.

Med sejren er Napoli på fjerdepladsen. De er bare to point efter Juventus, der indtager tredjepladsen.