Fodbold

Suarez blev dømt ude: - Ingen kan få mig til at stoppe

Luis Suarez har modbevist kritikerne. De mente, han var for gammel, efter han blev smidt på porten i Barcelona.

Som 34-årig er Luis Suarez topscorer i LaLiga foran Lionel Messi.

Det faktum fortæller, at den karismatiske angriber fra Uruguay fortsat leverer på toppen, selvom han er kommet op i en relativ høj fodboldalder.

- Jeg håber, at jeg i år, næste år og de næste mange år vil være i stand til at kæmpe og give mit bedst, indtil jeg ikke længere kan. Men ingen kommer til få mig til at stoppe. Jeg siger selv stop, siger Luis Suarez til ESPN.

Inden sæsonen skiftede Luis Suarez FC Barcelona ud med Atlético Madrid. I Barcelona besluttede træner Ronald Koeman, at Suarez ikke længere indgik i hans planer.

Men den beslutning har Luis Suarez gjort til skamme.

Scorer flere mål end Messi

Han er øverst på topscorerlisten i den bedste spanske række med 16 fuldtræffere, som er en enkelt mere end Lionel Messi.

Angriberen er derfor stærkt medvirkende til, at hovedstadsklubben har direkte kurs mod mesterskabet.

- Når du spiller for Atlético, er du i fodboldeliten. Nogle folk troede ikke, at jeg stadig kunne spille på det her niveau. Men jeg har den samme entusiasme, siger han.

Med adskillige fodboldår bag sig er der tale om en yderst rutineret herre, men alligevel kan han fortælle om, at glæden ved fodbold stadig er intakt.

Det skyldes ikke mindst Diego Simeone, der med nye taktiske greb har udfordret angriberen og lært ham nye ting på fodboldbanen, fortæller han.

I LaLiga fører Luis Suarez og Atlético Madrid med seks point ned til Real Madrid, selvom klubben har spillet en kamp mindre end lokalrivalerne.