Fodbold

Real Madrid udnytter Atlético-svipser med smal sejr

Casemiro blev matchvinder for Real Madrid, som ellers ikke imponerede i udekampen mod Valladolid.

De spanske mestre fra Real Madrid er hårdt plagede af skader for tiden, men alligevel har Zinedine Zidanes tropper på det seneste formået at slide flere smalle sejre hjem.

En af dem kom igen i hus lørdag aften, da hovedstadsklubben på udebane slog Valladolid fra den tunge ende af La Liga-tabellen med 1-0.

Dermed slog mesterholdet maksimal kapital af Atlético Madrids overraskende nederlag hjemme mod Levante. Der er nu kun tre point mellem de to hold. Atlético har dog en kamp i hånden.

Midtbaneankermanden Casemiro blev manden, som midt i anden halvleg headede sejren hjem, i en kamp hvor Real Madrid spillemæssigt var langt fra topniveauet.

Selv om Real Madrid var spilstyrende i de første 45 minutter, var det på ingen måder fordi Jordi Masip i Valladolid-målet var overbebyrdet.

Mestrene ramte kun målet en enkelt gang før pausen, og der stod Mariano Díaz i klart offside, inden han sendte bolden i kassen.

Til gengæld havde Saidy Janko halvlegens største chance, men han afsluttede lige på Thibaut Courtois.

Real Madrid led tydeligt under fraværet af Karim Benzema. Mariano Díaz har langtfra samme evner i det opbyggende spil, og det gjorde spillet på den sidste tredjedel af banen noget vanskeligere.

Vanvittig aflevering var tæt på at koste

Efter pausen var det også Valladolid, som efter ti minutter var tæt på at tage føringen.

Ferland Mendy lavede en vanvittig aflevering ind foran mål, men igen sad afslutningen midt på Courtois.

Valladolid var inde i en god periode, og man fornemmede, at overraskelsen kunne lure. Det kom dog aldrig.

I stedet dukkede Casemiro op på en dødbold og headede Real Madrid i front midtvejs i anden halvleg. Han har flere gange ageret redningsmand for mestrene i denne sæson.

Den rolle indtog han igen, for der kom ikke flere scoringer i opgøret.

Wass os Valencia vinder i tillægstiden

Tidligere på aftenen lykkedes det Daniel Wass og Valencia at sikre en tiltrængt sejr i tillægstiden mod Celta Vigo.

Først i det 94. minut sørgede Manu Vallejo for en scoring, og i det 98. minut bankede Kevin Gameiro bolden ind til resultat 2-0.

Daniel Wass spillede hele kampen for hjemmeholdet.

Med sejren har Valencia 27 point for 24 kampe og dermed ni point fra sjettepladsen, der giver adgang til Europa League-kvalifikationen.

Det lignede en nulløsning, da Valencia tog imod Celta Vigo, men hjemmeholdet bed fra sig til allersidst. Video: TV 2 SPORT