Fodbold

Lukakus ord fanget på kamera - den ultimative hån af Zlatan?

Inters Romelu Lukaku er den første spiller til at score i fem Milano-derbys i træk.

Da Inter kørte AC Milan over søndag eftermiddag, gjorde Romelu Lukaku det samme mod angrebskonkurrenten Zlatan Ibrahimovic.

Lokalderbyet endte 3-0 til Inter, og da Lukaku havde scoret kampens sidste mål, lod han verden vide, hvem der bestemmer i Milano.

- Jeg er fucking den bedste! Det er mig! Mig! Jeg sagde det jo!, kunne man tydeligt høre Inter-stjernen skråle i sin glædesrus, før holdkammeraterne kom stormende i jubel.

Ifølge flere italienske medier var ordene direkte henvendt Milans store svensker, da de to efterhånden har opbygget en intern fejde i den evige duel mellem lokalrivalerne.

Med søndagens mål er Romelu Lukaku den første til at score i fem Milano-derbys i træk - i øvrigt i lige så mange kampe siden skiftet til Inter i 2019.

Kongen mod guden

Samtidig topper Lukaku nu topscorerlisten i Serie A alene med 17 mål, mens Ibrahimovic har lavet 14.

Duellen mellem stjerneangriberne foregår dog både på og udenfor banen.

For godt år siden skrev Lukaku på Instagram, at 'en ny konge var kommet til byen', og det blev senere besvaret af Ibrahimovic med ordene: 'Milano har aldrig haft en konge, de har en gud' - med et billede af sig selv.

Og da klubberne senest mødtes i Coppa Italia i januar, så de to kamphaner næsten ud til at lægge fysisk handling bag ordene.

Ekspert: Den bedste targetman nogensinde

Målt på præstationen i topbraget må Romelu Lukaku siges at have ret, når han kalder sig selv den bedste af de to lige nu.

Foruden den imponerende scoring var han generelt en evig trussel for Simon Kjær og AC Milan-defensiven, og han stod også for oplægget til 1-0-målet.

Efter kampen var TV 2 SPORTs fodboldekspert Martin Mikkelsen, der kommenterede opgøret, svært begejstret for belgierens egenskaber.

- Jeg formoder, at han må være en af de tungeste spillere i fodboldeuropa, men alligevel bevæger han sig nærmest som en ninja.

- Han er måske den bedste targetman, verden nogensinde har set, men alligevel kan han også stort set løbe fra alle forsvarsspillerne i Serie A. Hvad kan man så gøre?

Med sejren er Inter fire point foran AC Milan i kampen om det italienske mesterskab.

Du kan se eller gense målene i nedenstående video.

Med en veloplagt Eriksen og to skarpe angribere kunne Inter trække sig sejrsrigt ud af derbyet mod AC Milan. Video: TV 2 SPORT