Fodbold

Målfest, rødt kort og grimt uheld i Atalanta-sejr

Listen af højdepunkter voksede og voksede, da Atalanta og Napoli bragede sammen i Serie A.

Første halvleg opsummeret kort: Atalantas cheftræner Gian Gasperini fik rødt kort for brok.

Og så gik det ellers stærkt i den direkte kamp om fjerdepladsen i Serie A mellem Atalanta og Napoli, der sluttede 4-2 til hjemmeholdet.

I løbet af godt 27 minutter blev alle seks mål sat ind i en medrivende anden halvleg, hvor Joakim Mæhle og Atalanta altså spillede sig forbi både Napoli, Juventus og Lazio og op som nummer fire. Holdet har dog spillet mindst én kamp mere end konkurrenterne.

  • 52': 1-0 Duvan Zapata
  • 58': 1-1 Piotr Zielinski
  • 64': 2-1 Robin Gosens
  • 71': 3-1 Luis Muriel
  • 76': 3-2 Robin Gosens (selvmål)
  • 79': 4-2 Cristian Romero

- Vi har det, som om vi er blevet kørt over at et tog uden at få en skramme. Dette var meget, meget usikkert. Vi vandt 4-2, men det kunne være gået helt anderledes, sagde Gasperini efter kampen, ifølge Football Italia.

Kampen blev et par minutter kortere end planlagt for Napoli-angriberen Victor Osimhen, der pludselig blev liggende, efter han hamrede baghovedet i græsset i forbindelse med en tackling i det 89. minut.

Lægehjælpen kom hurtigt til undsætning, og ifølge italienske Sky Sports kom Osimhen først til bevidsthed i ambulancen på vej til hospitalet.

Målscorer: Kom an, Real Madrid

Efter kampen var Atalantas målscorer til 3-1, Luis Muriel, mere begejstret for sejren end sin træner, da sejren var en god optakt til den kommende uges Champions League-brag.

- Det var en meget vigtig sejr og kan blive afgørende i jagten på at slutte på en Champions League-plads. Den giver os også et stort boost før onsdagens kamp mod Real Madrid.

- Hvis vi kan spille på denne måde og skabe så mange chancer, så kan vi gøre livet rigtig svært for Real Madrid, siger Muriel, ifølge Football Italia.

Atalanta er ti point bag Inter på Serie A's førsteplads.