Fodbold

- Han sov i alle de situationer, hvor hans tilstedeværelse var nødvendig

Martin Braithwaite formåede ikke at blive afgørende for Barcelona, der på hjemmebane smed vigtige point i mesterskabskampen.

I de sidste minutter gik det galt for Barcelona mod Cadiz, der med en udligning på straffespark i 89. minut sørgede for 1-1 på Camp Nou lørdag.

Efterfølgende har Barcelona-spillerne fået en hård medfart i de spanske medier, og det gælder også Martin Braithwaite, der blev skiftet ind midt i anden halvleg.

- Han fik den sidste halve time til at vise sig frem som Griezmanns erstatning, men han viste ingenting. Danskeren var usynlig og spillede ingen rolle i kombinationsspillet, skriver Marca.

I samme artikel har læserne rangeret spillerne, og kun Sergio Busquets, Antoine Griezmann og Clément Lenglet har fået flere 'negative' stemmer end Braithwaite.

ElDesmarque har givet danskeren karakteren 2 ud af 10, og kun Lenglet har fået en lavere karakter.

- Braithwaite kom aldrig i gang. Han sov i alle de situationer, hvor hans tilstedeværelse var nødvendig, lyder ordene om præstationen.

Sport er knap så hård ved esbjergenseren, selvom han ikke imponerede.

- Danskeren startede i front, men blev flyttet ud til venstre. Han ledte hele tiden efter muligheden, men den kom aldrig.

Forsvarsspiller udråbt som syndebuk

Fælles for den til tider kyniske spanske sportspresse er, at forsvarsspilleren Clément Lenglet kom værst ud af opgøret mod Cadiz.

I et uopmærksomt øjeblik begik han straffesparket ved at sparke ud foran Ruben Sobrino og ramme ham.

Blandt andre AS er hårde ved den 25-årige franskmand i en dybere analyse af sæsonen indtil videre.

- Hvis fodbold handler om psyke, er dette ikke den bedste periode at bruge Clément Lenglet.

- I denne sæson har hans nedtur resulteret i en problematisk overflod af seriøse fejl, der har ødelagt adskillige af Barcelonas kampe. Søndag mod Cadiz svang han benet hensynsløst, skriver mediet.

Efter 23 kampe er Barcelona nummer tre i LaLiga, men storklubben kan blive overhalet af Sevilla mandag aften.