Fodbold

- Heldigvis er jeg ikke som tidligere, siger Mourinho

José Mourinho står noteret for det laveste antal point efter 50 kampe i sin trænerkarriere.

Efter 12 spillerunder førte de Premier League. 12 runder senere med blot 3 sejre ligger Tottenham og José Mourinho helt nede på 9.-pladsen.

Presset stiger på Pierre-Emile Højbjergs manager, der har set sine spillere tabe fem gange i de seneste seks Premier League-kampe.

Men med alderen er Mourinho blevet bedre til at håndtere den slags negative stimer. Stimer, som han i øvrigt aldrig har været vant til.

- Heldigvis er jeg ikke den manager, jeg var engang. Måske havde jeg ikke været lige så rolig, selvsikker og i kontrol over mine følelser, siger Mourinho ifølge SkySports.

- Til tider har jeg i min karriere haft problemer med følelserne, men ikke i relation til resultater. Som I ved, har jeg ikke haft mange dårlige stimer.

Har aldrig følt sig ensom i Tottenham

Mourinho har i sine første 50 Premier League-kampe fået 81 point med Tottenham. Den værste start på et trænerjob i hans karriere.

Han fortæller, at dagligdagsproblemer tidligere har fået ham til at reagere voldsommere følelsesmæssigt.

- Måske får alderen og erfaringen dig til at indse, at vi bliver bedre til at håndtere negative momenter. Jeg er rolig. Jeg er i kontrol med mine følelser. Min natur har ikke ændret sig. Når jeg taber en kamp, er jeg selvfølgelig ikke glad, men modenheden hjælper.

Selvom han tager de manglende resultater mere roligt, behager det selvfølgelig ikke den portugisiske manager.

- Det faktum, at jeg giver spillerne en masse hårdt arbejde, men ingen resultater, gør ondt på mig, siger han, men roser samtidig klubben for noget, han ikke har oplevet før.

- Jeg har aldrig følt, hvad trænere normalt føler, når resultaterne er dårlige. Normalt føler trænere sig ensomme. Det har jeg aldrig følt i denne bygning, siger han.