Fodbold

AaB sender forsvarsprofil til Kina

Den nordjyske klub har solgt Jores Okore til Changchun Yatai FC i den næstbedste kinesiske række.

Jores Okore har fået sin fremtid på plads, og den byder på et kinesisk eventyr.

AaB har torsdag formiddag oplyst, at den 28-årige forsvarsspiller er solgt til kinesiske Changchun Yatai FC, der ligger i Kinas næstbedste række.

- Da Jores Okore for et halvt års tid siden forlængede sin kontrakt, lavede vi en gentleman-aftalte om, at vi skulle forsøge at finde en løsning, der ville være fordelagtig for både Jores og AaB, og det kan vi fastslå, er tilfældet med salget til Changchun Yatai FC, udtaler sportschef Inge André Olsen til klubbens hjemmeside.

Den tidligere Premier League-spiller havde oprindeligt kontraktudløb med AaB i slutningen af juni 2020, hvor han forlængede med klubben til sommeren 2021.

Hovedpersonen ser nu frem til sit nye liv i det kinesiske, ligesom han takker AaB for en god periode.

- Som klub og som by har AaB og Aalborg mere end indfriet mine forventninger, og jeg ser tilbage på en god tid, hvor jeg dog stadig er meget ærgerlig over, at vi ikke fik givet klubben og fansene endnu en titel, da vi i den seneste sæson havde chancen i pokalfinalen, lyder det.

Jores Okore opnåede 116 kampe og fem scoringer for AaB. I sommeren 2017 blev han hentet i FC København, og inden sit kortvarige ophold i FCK opnåede Okore 47 kampe for engelske Aston Villa i Premier League.