Fodbold

Zlatan misser storkamp mod United

Zlatan Ibrahimovic kom til skade i kampen mod Roma og skal undersøges igen om 10 dage. Derfor misser han Europa League-kampen mod Manchester United.

Med en ispose tapet omkring sit lår kunne Zlatan Ibrahimovic se afslutningen på kampen mellem AS Roma og Milan fra bænken.

Han blev udskiftet efter 56 minutter, da stillingen var 1-1, og hvor han tog sig til sit venstre lår.

De første skadesmeldinger er nu kommet fra Milan-lejren. Ifølge Sky Sports Italia skal han undersøges igen om ti dage, og det betyder, at han ikke kan spille i mellemtiden.

Dermed misser han fire vigtige kampe mod Udinese, Hellas Verona og Napoli. Dertil kommer Europa League-ottendedelsfinalen mod hans tidligere klub Manchester United.

Sky Sports Italia skriver, at hvis der er positive meldinger efter de ti dage, vil der blive lagt et genoptræningsprogram for svenskeren.

Har muskulære problemer

Det var ikke kun Zlatan Ibrahimovic, der blev skadet i 2-1-sejren over Roma.

Zlatan Ibrahimovic sad med is på låret, efter han blev skiftet ud.

Ante Rebic og Hakan Calhanoglu blev også skadet, og cheftræner Stefano Pioli fortalte efter kampen, at de alle havde de samme problemer.

- Det var alle muskulære problemer, og det er det, der giver større panderynker end spillernes træthed. Det er et afgørende øjeblik i sæsonen, og vi håber ikke, at skaderne er alvorlige. Vi har brug for alle spillere, sagde Pioli efter kampen.

Ibrahimovic kommer som minimum til at misse disse kampe:

  • 3. marts: Milan - Napoli
  • 7. marts: Hellas Verona – Milan
  • 11. marts: Manchester United – Milan
  • 14. marts: Milan - Napoli

AC Milan er lige nu nummer to i tabellen, hvor de er fire point efter byrivalerne fra Inter.