Fodbold

Juventus holder liv i guldkampen efter comeback

Alvaro Morato slog til med to scoringer på tre minutter og sørgede for en Juventus-sejr over Lazio.

Uden Cristiano Ronaldo på banen fra start var Juventus under maksimalt pres for at holde liv i mesterskabsdrømmen.

Udeholdet Lazio tog føringen inden for det første kvarter, men en udligning før pausen og to hurtige scoringer efter hinanden i det første kvarter af anden halvleg fik tingene til at se væsentligt lysere ud for de nidobbelte italienske mestre.

Juventus 3-1 Lazio

  • 0-1 Joaquin Correa (14')
  • 1-1 Adrien Rabiot (39')
  • 2-1 Alvaro Morata (57')
  • 3-1 Alvaro Morata (60', straffe)

Ronaldo var ikke 100 procent fit til kampen og blev først skiftet ind til de sidste 20 minutter af kampen, hvor han ikke gjorde noget væsen af sig.

Med sejren er Juventus nu syv point efter Inter på førstepladsen og ét point efter Milan på andenpladsen.

Se masser kampe fra Serie A og LaLiga søndag på TV 2's kanaler.

Sådan forløb kampen /ritzau/

Det var Lazio, som åbnede målscoringen lørdag, da Joaquín Correa efter en dribletur køligt sparkede bolden i mål efter et lille kvarter.

Juventus svarede dog igen kort før pausen, da Adrien Rabiot - efter oplæg af Álvaro Morata - bankede bolden op i nettaget og udlignede.

Det var tæt på at blive til endnu en Lazio-føring, da Sergej Milinkovic-Savic fem minutter efter pausen headede bolden på overliggeren.

Men Juventus var altså skarpere. Med to mål på tre minutter - hvoraf det ene var på straffespark - gjorde Álvaro Morata det til 3-1 med en halv time tilbage.

Det kom gæsterne sig aldrig over.

Nederlaget er Lazios andet i træk og det tredje på fire kampe i Serie A. Rom-klubben ligger nummer syv med seks point op til top-4, der giver adgang til Champions League-gruppespillet i næste sæson.