Fodbold

Tidligere FCK-stjerne udsat for groft hjemmerøveri

Den svenske landsholdsmålmand Robin Olsen var hjemme sammen med resten af familien, da maskerede røvere brød ind og truede ham med en machete.

Lørdag aften blev Everton-målmanden Robin Olsen og resten af hans familie udsat for en traumatisk oplevelse, da maskerede indbrudstyve udførte et voldsomt hjemmerøveri.

Med en machete (lang, kraftig kniv, red.) truede de Robin Olsen rundt i huset, imens de fik udleveret smykker og et eksklusivt ur. Engelske BBC har fået bekræftet historien, som Daily Mail tidligere onsdag omtalte.

Ifølge mediet skulle det være en form for bande, der trængte ind i svenskerens hjem, hvor hans kone og to børn på henholdsvis fem og to år også var til stede. Resten af familien blev angiveligt overvåget, mens fodboldmålmanden fandt værdigenstandene til røverne.

Robin Olsen, der spillede to et halvt år i FC København fra 2016-2018, er udlejet fra italienske Roma til engelske Everton. Premier League-klubben slår fast, at de tilbyder Robin Olsen og resten af familien så meget hjælp som overhovedet muligt.

Her ses Robin Olsen og familien i julen 2019 (artiklen fortsætter efter billedet).

Stor bekymring

Greater Manchester Police er blevet kontaktet i forbindelse med hjemmerøveriet, slår BBC fast.

Den 31-årige svenske landsholdsmålmand er for tiden ude med en skade og har ikke været en del af Evertons trup i de seneste tre kampe. I alt har han spillet ni kampe for Everton, som han er udlånt til i sæsonen 2020/21.

Ifølge Daily Mail skulle Olsen være en hård nyser, men der er ingen tvivl om, at han er meget bekymret for familien efter den traumatiserende oplevelse.

Det var i området Altrincham sydvest for Manchester, at hjemmerøveriet fandt sted. Området er kendt for at huse mange fodboldprofiler, skriver Daily Mail. Derfor har det seneste røveri vakt bekymring i flere klubber, da også Everton-manager Carlo Ancelotti i sidste måned havde indbrud, hvor der blev stjålet et pengeskab.

Flere spillere opfordres ifølge medierne til at gennemgå sikkerheden omkring deres hjem, da det kan være en organiseret bande, der er på spil.

Robin Olsen kom til FCK i januar 2016 og spillede 100 kampe for klubben, som han også vandt to mesterskaber med. Da han skiftede til Roma, oplyste italienerne, at de betalte 63 millioner kroner for svenskeren.