Fodbold

Uhyggeligt uheld i Liverpool-sejr

Wolverhampton-målmanden Rui Patricio er ved bevidsthed og husker sammenstødet med holdkammerat.

Det endte med at handle om alt andet end fodbold, da Wolverhampton mandag aften tog imod Liverpool i den engelske Premier League.

Kort før tid stødte Wolves-målmanden Rui Patricio sammen med forsvarsspilleren Conor Coady, der efter alt at dømme ramte Patricio i hovedet med sit knæ.

Her rammer Conor Coady holkammeraten Rui Patricio.

I mere end ti minutter blev Patricio behandlet på banen, samtidig med at rettighedshaverne ikke viste langsomme gengivelser af sammenstødet.

- Vi har lige fået en opdatering, og han er okay. Han er ved bevidsthed, han ved, hvad der er sket, og han er vågen, så lægerne siger, han er okay, siger Wolves-træner Nuno Espirito Santo til Sky Sports.

Målscorer tænker på Patricio

Forinden uheldet havde den tidligere Wolves-spiller Diogo Jota bragt Liverpool foran med 1-0, som også blev kampens resultat.

Men det var Patricios tilstand, der fyldte.

- Jeg vil gerne lige ønske Rui Patricio alt det bedste. Jeg håber ikke, det er for alvorligt, og at han kommer sig hurtigt, siger Jota til BBC.

Også den tidligere engelske landsholdsmålmand Rob Green har reageret på uheldet.

- Sådan er livet for en målmand. Det er derfor, de siger, at du er vanvittig. Alt for ofte i min karriere blev jeg slået omkuld, og man blev bare bedt om at fortsætte, siger han til BBC.

- Alle forholdsregler bliver taget, og de er nødt til at gøre det rigtige.

Sådan forløb kampen /ritzau/

Noget festfyrværkeri blev det ikke fra Liverpools side, men de tre point blev kæmpet hjem tilsat Diogo Jotas sejrsmål.

Kampen havde energi fra start, og allerede efter fem minutter var Liverpool tæt på at komme bagud, men Alisson reddede forsøget fra Nélson Semedo.

Liverpool fik siden sat sig godt på halvlegen og havde flere muligheder til at score, især Sadio Mané.

Først brød han igennem i feltet og havde nok fået et straffespark, hvis han ikke eksemplarisk havde holdt sig på benene i jagten på bolden. Senere fik han serveret en stor hovedstødschance, som han brændte.

I stedet endte Mané i assistrollen, da han i et kvikt angreb fandt den tidligere Wolverhampton-angriber Diogo Jota, der scorede fladt ved den ene stolpe. Jota skiftede fra Wolverhampton til Liverpool inden denne sæson.

Diogo Jota jubler over 1-0-scoringen sammen med Sadio Mané, der blev noteret for en assist.

I anden halvleg overlod Liverpool mere initiativ til hjemmeholdet, som dog havde svært ved at spille sig til de helt store muligheder.

Slutfasen blev præget af dramatik, da Wolverhampton-keeper Rui Patrício kom til skade med hovedet og længe fik behandling på banen.

Derfor nåede kampuret op på 107 minutter, men stillingen blev der ikke rokket mere ved.