Fodbold

- Det er helt vildt, siger ekspert om Messi-scoring

Messi fejrede en stor Barcelona-milepæl med en fantastisk scoring.

Lionel Messi blev hyldet forud for sin 767. kamp for FC Barcelona, hvor han kom op på siden af kamprekordholderen og klubikonet Xavi.

Den store mærkedag kom ikke til at stå mindre i Messis tegn, da han i det 13. minut scorede til 1-0 mod bundproppen Huesca.

- Der er så mange fantastiske ting i det her mål. Så mange detaljer, som er fuldstændig fantastiske, siger TV 2 SPORTs fodboldekspert Andreas Laudrup.

Her kan du læse Laudrups gennemgang af scoringen i tre nøglepunkter.

- Først og fremmest den vending på Polido, som er så kontrolleret.

- Og bolden er inden for spilleafstand, så Siovas ikke ved, om han skal gå op i pres eller falde tilbage. Det bliver sådan lidt midt imellem.

- Så fører Messi tempoet op, og det her spark er jo magisk. Det gælder bare om at nyde det her mål, for det er helt vildt.

- Igen må vi jo bare sige, at det er en magisk spiller. Ham må vi nyde, så længe han spiller i Barcelona og LaLiga.

Drømmemål af Griezmann

Antoine Griezmann ville ikke stå tilbage for Messi, da han fordoblede føringen med endnu en drømmescoring på det tilskuerløse Camp Nou.

Franskmanden modtog bolden et stykke uden for feltet, tog et par træk og følte bolden over i det lange hjørne.

Lionel Messi scorede to gange og Antoine Griezmann en enkelt gang, da FC Barcelona slog bundholdet Huesca 4-1. Oscar Mingueza blev Barcelonas tredje målscorer i kampen. Video: TV 2 Sport

Barcelona vandt kampen med 4-1, og det var selvfølgelig - fristes man til at sige - Lionel Messi, der lukkede festen med et afrettet skud uden for feltet.

Spænding i toppen

Derned udnyttede klubben Atlético Madrids pointtab i weekenden.

Topstriden i LaLiga er i dén grad genåbnet, nu hvor Barcelona er fire point efter Atlético på førstepladsen. Real Madrid er seks point efter bysbørnene.

For en måned siden havde Atlético otte point ned til Real Madrid på andenpladsen og havde endda spillet en kamp færre.

FC Barcelona er ubesejret i 17 LaLiga-kampe og har ikke tabt siden starten af december.