Fodbold

'Vanvittigt' - her slipper Barca med skrækken

FC Barcelona vandt 4-1 over Huesca på en aften, hvor gæsternes angriber Rafa Mir misbrugte en kolossal chance.

Nettet blafrede fem gange, da Barcelona fik besøg af La Ligas bundprop Huesca mandag aften.

Men tirsdag morgen kan det stadig være svært at forstå, hvorfor det ikke blev til flere scoringer på Camp Nou. Efter godt 57 minutters spil misbrugte Huesca-angriber Rafa Mir en sådan chance, hvor det er mere besværligt at brænde end at score.

Det er da helt vanvittigt, han ikke scorer

Andreas Laudrup, fodboldekspert TV 2 SPORT

Hjemmeholdet var komfortabelt i front med 3-1. Men efter en række flotte pasninger endte udeholdets Daniel Escriche med bolden på kanten af Barcelonas felt. Han sendte kuglen mod bagerste stolpe, hvor Mir tog fra med skulderen i stedet for panden omkring en halv meter fra stregen.

- NØØØØØJ! En mega-mulighed til Rafa Mir! Hvordan kan han brænde den? Så vil jeg da ikke sætte mig ind bag rattet i aften, for så kan der da ske mærkværdige ting, udbrød TV 2 SPORTs kommentator Henrik Fallesen, inden han blev suppleret af fodboldekspert Andreas Laudrup.

- Det er helt utroligt. Vi har siddet og rost ham helt vildt. Escriche gør det helt rigtige, men det er da helt vanvittigt, han ikke scorer. Sådan en må man simpelthen ikke brænde på det her niveau, lød det.

På Huescas Twitter-profil ærgrede man sig også gevaldigt.

- Rafaaaaa! Ups! Han sendte bolden over stangen i et forsøg tæt på stregen, skrev de.

Scorede på et straffespark tidligere i kampen

Selvom Mirs afbrænder nok vil blive husket det næste stykke tid i Huesca-lejren, vil han også blive husket for den straffesparksscoring, han lavede forinden.

Sammen med to øvrige spillere fra udeholdet, bliver han ifølge det spanske medie Mundo Deportivo også vurderet til at være Huescas bedste spiller.

Det var dog især Barcelonas argentinske stjerne, som stjal det meste af opmærksomheden efter hjemmeholdets sejr. Han lavede et fornemt langskudsmål efter cirka 13 minutter.

Med sejren er Barcelona tilbage på andenpladsen i LaLiga nu kun fire point efter førerholdet Atlético Madrid.