Juventus snubler overraskende i jagten på Inter

En kæmpe fejl af Arthur førte til et højst overraskende nederlag hjemme mod Benevento i Serie A for Juventus.

De forsvarende mestre fra Juventus' forhåbninger om et stort comeback i denne sæsons Serie A led et alvorligt knæk søndag hjemme mod Benevento fra den tungere ende af tabellen.

Efter en kæmpe brøler af midtbanemanden Arthur tabte Juventus trods stor overvægt i spil og chancer overraskende med 0-1.

De seneste ni sæsoners mestre havde ellers chancen for at rykke forbi AC Milan og gøre sig selv til førsteudfordrer i titelkampen.

I stedet forbliver torinoklubben på tredjepladsen med ti point op til Christian Eriksens Inter og nu uden en kamp i hånden i forhold til de to foranliggende milanoklubber.

Der resterer 11 spillerunder af Serie A.

Det var ellers ikke, fordi Juventus ikke kom frem til chancerne, der kunne sende holdet på sejrskurs. Hverken Cristiano Ronaldo eller Álvaro Morata havde dog medbragt effektivitet til kampen.

Ronaldo fik bolden i mål en enkelt gang i første halvleg, men der stod portugiseren i klar offsideposition.

Gæsterne spillede sig ikke frem til mange chancer. Det behøvedes heller ikke, da brasilianske Arthur forærede Benevento den chance, holdet skulle bruge for at komme i front.

Med bolden tæt på egen baglinje ude i siden leverede han en tåbelig aflevering ind gennem eget målfelt, som Adolfo Gaich opsnappede. Han tæmmede bolden, vendte rundt og sparkede kampens enlige mål i kassen.

De sidste ti minutter bød på envejstrafik mod gæsternes mål, men juventusspillerne blev ved med at brænde udmærkede chancer, og så var overraskelsen en realitet.

Milan holder trit

Da Milan med Simon Kjær på banen i hele kampen efterfølgende vandt 3-2 ude mod Fiorentina, rykkede Milan fire point foran Juventus i kampen om andenpladsen. Milaneserne har dog spillet en kamp mere.

Tilbagevendte Zlatan Ibrahimovic bragte Milan i front, men fem minutter inde i anden halvleg kom Fiorentina foran 2-1.

Scoringer af Brahim Diaz og Hakan Calhanoglu sendte dog de tre point til Milano.