Fodbold

- Alle andre Juventus-trænere var blevet ofret, siger ekspert

Andrea Pirlos trænersæde er ved at være godt varmt, efter at Juventus endnu engang skuffede på hjemmebane. Det mener fodboldekspert Martin Mikkelsen.

Juventus-træner Andrea Pirlo er for alvor en presset mand.

Med søndagens nederlag på 0-1 til upåagtede Benevento er der grund til bekymring for den tidligere topspiller.

- Det ser tungt ud for ham. Alle andre trænere var nok blevet ofret i Juventus, siger TV 2 SPORTs fodboldekspert Martin Mikkelsen.

Nederlaget gør ekstra ondt på Pirlo og hans mandskab, fordi det endda kom på hjemmebane.

Og endda til et hold, der ikke havde vundet i 11 kampe. Faktisk skal Beneventos spillere kigge helt tilbage til 6. januar for at finde deres seneste sejr.

Mesterskab langt væk

Med nederlaget kræver det efterhånden også en ualmindelig stor optimisme hos Ronaldo og holdkammeraterne, hvis de fortsat skal tro på at vinde det italienske mesterskab.

Efter søndagens kamp er Juventus nu hele ti point efter Christian Eriksens Inter på førstepladsen. Men det er ikke alene afstanden til Inter, der bør bekymre Andrea Pirlo.

For der er mange ting, der ikke kører for de regerende mestre i øjeblikket.

- Spillet er ikke specielt godt. De er ude af Champions League allerede i 1/8-finalerne. Hvis noget skal åbne op for kritik af ham, så er det sådan en præstation her. Det er så ulig Juventus, siger Martin Mikkelsen.

- Der er spotlys på Pirlo

Det er ikke mange dage siden, at Torino-klubben skuffende måtte forlade Champions League, efter at Porto ekspederede storklubben ud.

Nu virker det italienske mesterskab til for første gang i 10 år at skulle ende et andet sted end Juventus.

Men for Andrea Pirlo kan det være af helt afgørende betydning, at han har så stor en stjerne i klubben, som han har fejret så store triumfer med.

- Hvis der er nogle, der skal kunne overleve, er det Pirlo. Men der er spotlys på ham nu, siger Martin Mikkelsen.

Juventus er stadig med i den italienske pokalturnering. Her har Andrea Pirlo kvalificeret holdet til finalen, der spilles i maj.