Fortsætter brandstart på landsholdet: - Det ser jo meget godt ud

FC Københavns Jonas Wind slog til, da han fik chancen fra start i Danmarks kamp mod Israel i VM-kvalifikationen.

Wind'en blæste Israel omkuld.

Med et oplæg og et mål var Jonas Wind en af hovedårsagerne til Danmarks 2-0-sejr over Israel, og den 22-årige angriber har nu scoret tre mål i fem kampe for A-landsholdet.

- Det ser jo meget godt ud, når man kigger sådan på det, sagde Wind med et smil til Kanal 5 efter kampen, hvorefter han uddybede sin imponerende start på landsholdet over for TV 2 SPORT:

- Det har været forholdsvis nemt at komme ind på holdet. Der er dygtige spillere over hele linjen, og alle holdkammeraterne er med til at gøre mig bedre, og det kan man jo se på mit fine målsnit lige for tiden. Det er selvfølgelig dejligt at lave et mål og en oplæg. Det er jeg rigtig glad og stolt over, siger han.

I det 13. minut headede FCK-angriberen en perfekt bold af sted mod Martin Braithwaite, der scorede. I det 67. minut var Wind selv på pletten.

Ikke overrasket over startplads

Kampen var Danmarks første i VM-kvalifikationen frem mod slutrunden i 2022.

Inden opgøret i Israel var netop Danmarks angrebspositioner til debat, for hvem skulle egentlig have chancen fra start blandt de forreste?

På bekostning af Kasper Dolberg, Andreas Skov Olsen og Mikkel Damsgaard faldt valget altså på Jonas Wind, der måske godt selv havde spået, at han ville være en spidskandidat.

- Jeg var ikke overrasket. Det er jo Hjulmands valg, hvem der starter, og det er jeg jo i spil til.

- Selvfølgelig er intet givet på forhånd, men jeg havde da håbet på det, og jeg er glad for tilliden og for chancen, og det gik jo okay i dag, sagde Wind.

Danmarks kvalifikationsgruppe består også af Østrig, Skotland, Færøerne og Moldova. Gruppevinderen kvalificerer sig direkte til VM, mens nummer to skal i playoff.