Zlatan sang nationalsang for første gang

Det var en "følelsesladet" tilbagevenden til landsholdet for den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic.

I årene 2001 til 2016 afstod den svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic ifølge nyhedsbureauet TT fra at synge med på "Du gamla, du fria" inden landskampe.

Tidligere har Ibrahimovic forklaret, at han ikke kunne den svenske nationalsang.

Men i hans meget omtalte comeback i blĂĄt og gult pĂĄ hjemmebane mod Georgien torsdag aften sang han med.

- Jeg havde lovet Janne (Andersson, landstræner, red.), at jeg ville synge, siger Ibrahimovic efter kampen til tv-kanalen C More.

- Jeg har fået lært sangen.

- Det kildede i maven

Kampen endte med en 1-0-sejr til Sverige, og Milan-veteranen kunne endda fejre sin tilbagevenden til nationalmandskabet ved at lægge op til kampens enlige scoring.

Ibrahimovic tæmmede ti minutter før pausen bolden i feltet med sin brystkasse og ekspederede den videre til fremstormende Viktor Claesson.

Nogen stor kamp spillede svenskerne dog ikke, men trods halvtungt og til tider sløset spil var det en vigtig kamp for Zlatan Ibrahimovic.

- Det føltes stort - som den første kamp jeg spillede for landsholdet. Det kildede i maven. Jeg var ikke nervøs, men motiveret, siger den svenske stjerne ifølge Aftonbladet.

- Ærgerligt, at der ikke var noget publikum, for så havde det været en helt anden atmosfære. Men det var meget følelsesladet for mig at høre nationalsangen.