Fodbold

Mourinho slår kritikere hen: Ville I også diskutere raketter med NASA?

José Mourinho svarer igen på den kritik, han har modtaget for den seneste tids resultater med Tottenham.

Han har aldrig været kendt for at sætte sit lys under en skæppe. Og nu er José Mourinho endnu en gang ude og fortælle sine kritikkere, hvem det egentlig er, de har med at gøre.

Efter et nederlag til lokalrivalerne fra Arsenal i Premier League og et tidligt og uventet exit i Europa League mod Dinamo Zagreb har pressen været efter den portugisiske manager.

Og den kritik lader Mourinho ifølge Marca ikke gå ubemærket hen.

- Kritikere mener, at de kan diskutere fodbold med en af ​​de vigtigste trænere i verden. Det er skønheden i fodbold. Jeg har vænnet mig til det, og jeg sætter pris på det. Så fra min side er der ikke noget problem, siger José Mourinho til et sponsorarrangement med Tottenham.

Selvom den tidligere Real Madrid-manager gør det tydeligt, at han ikke længere provokeres af kritikken, mener han alligevel, at folk burde vide bedre end at udfordre hans viden om fodbold.

- Jeg tror heller ikke, at nogen ville diskutere raketter med NASA.

Motiveres af sine 'Mouriñistas'

I samme ombæring fortalte Mourinho, at han gennem sine mange år i topfodbold har opbygget en base af fans, der støtter ham og motiverer ham til at fortsætte.

En fanbase, han selv omtaler som 'Mouriñistas', fordi man på portugisisk bruger endelsen 'ista', når man omtaler de personer, der støtter et givent hold.

- Jeg har så mange 'Mouriñistas' rundt om i verden, at jeg spiller for dem, siger han.

Den portugisiske manager har stået i spidsen for Tottenham siden november 2019. Tidligere har han været at finde som manager i Manchester United, Chelsea, Real Madrid, Inter og FC Porto.

Mourinho og Tottenham ligger lige nu på sjettepladsen i Premier League efter 29 spillerunder.