Fodbold

Dansk topscorer forlader spillerhotel i vrede

Kasper Junker har forladt sine holdkammerater i den norske klub Bodø/Glimt.

- Her kan jeg ikke være mere.

Sådan sagde Kasper Junker, inden han søndag gik ud gennem døren til hotel Barcélo Marbella, Spanien. Med en stor, grå kuffert i hånden og en rygsæk på ryggen gik han ud mod den ventende taxa, der kort efter kørte ham væk fra sine holdkammerater og den klub, han sammen med sin agent har kritiseret for at afvise et salg af sidste sæsons ligatopscorer i Norge.

Ifølge flere norske medier som Avisa Nordland og Nettavisen skyldes det, at Bodø/Glimt i weekenden har afvist et bud fra en japansk klub.

Det er uvist, hvilken klub, der er tale om - og hvor stort buddet er.

Uacceptabelt

På sin hjemmeside bekræfter Bodø/Glimt, at den danske angriber har forladt træningslejren i Spanien – en træningslejr der i øvrigt har stået på i fire uger, og hvorfra lokalavisen Avisa Nordland har berettet om bedre og bedre stemning.

- Vi modtog et bud på Kasper Junker fra en japansk klub lørdag eftermiddag. Klubben har vurderet buddet, og på grund af den korte tid til sæsonstarten har vi ikke fundet det interessant nok. Det er ikke aktuelt at sælge Kasper Junker dette forår. Det er for kort tid til at finde en erstatning. Det er vores vurdering, lyder det.

- Vi registrerer, at han nu har forladt træningslejren i Spanien. Det er selvfølgelig ikke acceptabelt. Vi og alle anerkender, at Kasper ønsker sig ud på nye eventyr, men tilbuddene må også være i orden for klubben.

- Der gøres løbende vurderinger fra klubbens side i denne sag.

27-årige Kasper Junker scorede i sidste sæson 27 ligamål for Bodø/Glimt. Dermed spillede han en stor rolle i klubbens mesterskab.

TV 2 SPORT har uden held forsøgt at få en kommentar fra Kasper Junkers agent.