Fodbold

Modric i tårer efter særlig hyldest

Luka Modric blev lørdag aften den spiller i historien med flest landskampe for Kroatien.

Han er blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller, han har stået i en VM-finale, og han har vundet Champions League intet mindre end fire gange.

Luka Modric har haft en stor karriere. En karriere, der lørdag aften nåede endnu et højdepunkt, da han trådte på banen i VM-kvalifikationskampen mod Cypern.

Her overgik han nemlig den kroatiske legende Darijo Srna som spilleren med flest optrædener for det kroatiske landshold. Rekorden hedder nu 135 kampe.

- Meget speciel dag. Stolt og beæret over at blive spilleren med fleste landskampe for Kroatien, skriver Modric på Instagram.

Efter opgøret mod Cypern havde staben omkring det kroatiske landshold sørget for en fejring af Real Madrid-stjernen. Her blev Modric overrasket med en hyldestvideo med hilsner fra syv store kroatiske landsholdsnavne, kage, gaver og stående applaus fra resten af truppen.

Hyldesten ramte plet og rørte Modric, der efter den stående applaus ikke længere kunne holde tårerne tilbage.

Luka Modric debuterede på det kroatiske landshold som 20-årig i 2006, og siden er det blevet til 16 mål i de nu historiske 135 kampe. Siden debuten er han også blevet tildelt rollen som anfører for sit land.

Kroatien vandt Modrics rekordkamp med 1-0 på mål af Mario Pasalic.

På klubplan er den 35-årige kroat fortsat at finde i Real Madrid. Han har i denne sæson spillet 27 kampe i LaLiga, hvor Real Madrid indtager tredjepladsen.