Fodbold

Ramos skadet igen - misser El Clásico og CL-kvartfinaler

Det er ikke engang en måned siden, at Real Madrids kaptajn Sergio Ramos gjorde comeback for kongeklubben efter en skade. Nu er den gal igen.

19 dage.

Så lang tid er der gået, siden Sergio Ramos vendte tilbage som den defensive styrmand i Real Madrids startellever.

Men uheldet vil åbenbart ikke slippe sit greb om spanieren. Efter han er vendt tilbage til Real Madrid fra samlingen med det spanske landshold, oplyser klubben på sin hjemmeside, at han er ramt af en muskelskade i sit venstre ben.

I samme meddelelse skriver klubben, at de ikke kan sige noget om, hvor lang tid de forventer, at Ramos vil sidde ude. I stedet vil de kigge nærmere på, hvad der er galt.

Ifølge de velinformerede spanske journalister Lucas Navarrete og José Luis Sánchez står forsvarsspilleren dog overfor en pause på minimum en måned. De oplyser de på Twitter. Og på samme medie skriver UEFA, at han efter al sandsynlighed må kigge langt efter de to forestående Champions League-brag mod Liverpool.

Derfor misser stjernen tre afgørende kampe, som Real Madrid har på programmet de næste 14 dage. Heriblandt El Clásico.

  • 4. april: Real Madrid - Liverpool i Champions League-kvartfinalen
  • 10. april: Real Madrid - Barcelona i LaLiga
  • 14. april: Real Madrid - Liverpool i returkampen af Champions League-kvartfinalen

Vil arbejde hårdt

Hovedpersonen selv begræder uheldet og uddyber, at det skete efter Spaniens opgør mod Kosovo onsdag aften i VM-kvalifikationen, hvor han kun fik cirka syv minutter på grønsværen.

- Efter kampen trænede jeg på banen, og jeg bemærkede en irritation i min venstre lægmuskel.

- Det, der gør mest ondt, er, at jeg ikke kan hjælpe holdet i de meget krævende kampe, vi står foran i sæsonen. Men jeg vil arbejde hårdt for at komme tilbage, skriver den 35-årige Real Madrid-kaptajn på sin Instagram-profil.

Spanien vandt med 3-1 over Kosovo.