Fodbold

AC Milan skuffer i danskeropgør efter "håbløs" aktion

Først tre minutter før tid lykkedes det Milan at udligne til 1-1 på hjemmebane mod Sampdorias ti mand.

Det ser sværere og sværere ud for AC Milan, hvis klubben skal vinde det italienske mesterskab i år.

Lørdag måtte storklubben nøjes med 1-1 mod Sampdoria, og dermed er der fem point op til Inter, der også har to kampe i hånden.

Det så ellers længe ud til, at Milan, der havde både Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic med fra start, slet ikke ville få point med fra hjemmekampen, men tre minutter før tid udlignede indskiftede Jens Hauge til slutresultatet.

Mikkel Damsgaard startede inde for gæsterne, og han kunne se til, da 38-årige Fabio Quagliarella godt ti minutter inde i anden halvleg sikrede en føring til Sampdoria. Det skete efter en fejlslagen tilbagelægning fra Theo Hernandez.

- Sådan nogle pasninger, som Theo Hernandez laver, sker jo kun, fordi du ikke er på - altså du er mentalt ikke til stede af den ene eller anden årsag. Om han er nervøs, eller hvad han er – det her er jo håbløst. Jeg ved slet ikke, hvem det er, han prøver at spille til, lød det fra fodboldekspert Morten Bisgaard i kommenteringen.

Milan-skydetelt efter rødt kort

Men glæden varede kort for Sampdoria-spillerne. To minutter senere fik Adrien Silva sit andet gule kort i kampen, og så måtte gæsterne forsvare sig med en mand i undertal.

Det gav hurtigt Milan overtaget i spillet, og efter udligningen var der rent skydetelt i Sampdoria-feltet, men det lykkedes altså ikke for hjemmeholdet at tage sejren.

Milan er fortsat på andenpladsen i Serie A med 60 point efter 29 kampe, mens Inter topper med 65 point efter 27 kampe. Inter møder klokken 20.45 lørdag aften Bologna - en kamp, du kan se direkte på TV 2 SPORT X.

Danskermål og -assist for Udinese og Parma

Jens Stryger Larsen kom på måltavlen, da hans hold, Udinese, tabte med 2-3 til Atalanta.

Joakim Mæhle kom på banen i anden halvleg for Atalanta, der med sejren spillede sig op på tredjepladsen. Holdet har nu to point op til Milan på andenpladsen og to point ned til Napoli, der lørdag vandt 4-3 over bundholdet Crotone.

Benevento så længe ud til at løbe med alle tre point imod Parma, men det lavede Andreas Cornelius og holdkammeraterne om på kort før slutfløjt. Video: TV 2 Sport

Også Andreas Cornelius gjorde sig bemærket, da Parma hentede et vigtigt point til bundstriden. Danskeren sørgede for en assist i det 89. minut i kampen mellem Benevento og Parma, der dermed endte 2-2. Parma er dog stadig under nedrykningsstregen.

Roma røg ud af top-6, efter at holdet spillede 2-2 mod Sassuolo, mens Lazio overtog sjettepladsen med en sejr over Spezia.