Fodbold

Jens Stryger scorer forgæves

Den danske landsholdsspiller Jens Stryger Larsen scorede sit første sæsonmål i Serie A mod Atalanta, men Udinese tabte alligevel 3-2.

Egentlig startede Jens Stryger Larsen på bænken, men der skulle ikke gå længe, inden han gjorde sig bemærket mod Atalanta.

Bagud 3-1 var Udinese tvunget til at gå i offensiven, og efter godt ti minutter på banen reducerede danskeren til 3-2. Med en hårdsparket inderside bankede han bolden i nettet fra midten af feltet på en præcis aflevering af Nahuel Molina.

Det var dog opgørets sidste scoring, og derfor måtte Jens Stryger Larsen og holdkammeraterne tage hjem uden point i bagagen.

Atalanta var da også kommet bedst fra start. Luis Muriel sørgede med to scoringer i første halvleg for, at holdet kom foran 2-0. Roberto Pereyra bragte dog spænding tilbage i kampen, da han få øjeblikke før pausefløjtet reducerede til 2-1 for gæsterne.

I anden halvleg var det igen hjemmeholdet, der var ovenpå. Efter en times spil udbyggede Duvan Zapata Atalantas føring, da han udnyttede en god stikning fra Ruslan Malinovsky og sparkede bolden sikker i det lange hjørne.

Dermed så det svært ud for undertippede Udinese at hente point, men gæsterne fortsatte med at presse på. 20 minutter før tid gav Jens Stryger Larsen lidt fornyet håb, da han reducerede til 3-2. Det er fjerde gang i karrieren, at Jens Stryger Larsen scorer i den bedste, italienske række.

Jens Stryger Larsen reducerede til 3-2 i kampen mod Atalanta, men det blev kampens sidste mål. Video: TV 2 SPORT

Mere blev det ikke til for nogen af holdene, og derfor endte det 3-2 i Atalantas favør.

Derfor endte Atalanta med Joakim Mæhle på banen fra det 78. minut med at snuppe alle tre point. Det betyder, at holdet fastholder tredjepladsen i Serie A, men Juventus kan senere på aftenen spille sig á point med holdet. Det kræver en sejr over Torino.

Udinese er derimod nummer 12 i Serie A.