Fodbold

Juventus dropper tre profiler efter forbudt fest

Juventus-træner Andrea Pirlo har valgt at se bort fra tre profiler til lørdagens kamp mod Torino efter brud på covid-19-retningslinjer.

Weston McKennie, Paulo Dybala og Arthur Melo kommer ikke til at spille for Juventus i lørdagens derby mod Torino i Serie A.

Det fortalte Juventus-træner Andrea Pirlo på fredagens pressemøde forud for Torino-lokalbraget.

Fravalget skyldes, at de tre profiler onsdag aften var samlet hos Weston McKennie til et middagsselskab, der i alt havde deltagelse af ti personer. Og det er et brud på de gældende covid-19-retningslinjer i Italien.

- De tre involverede spillere bliver ikke en del af morgendagens(lørdagens, red.) kamp og skal arbejde sig tilbage over tid, og så må vi se.

- Jeg traf beslutningen, og klubben ordnede resten. Med hensyn til trup-udtagelsen var det min beslutning. Det var ikke det rette tidspunkt at have en fest. Vi er forbilleder, og vi bør agere som sådan, sagde Andrea Pirlo på fredagens pressemøde.

I Italien er der i øjeblikket udgangsforbud mellem kl. 22.00 om aftenen og kl. 05.00 om morgenen. Og det er altså denne retningslinje, som de tre spillere brød onsdag aften.

Stjerne undskylder på Instagram

Udover den manglende udtagelse til kampen mod Torino har de tre spillere også modtaget en bøde fra klubben.

På selve aftenen for festen dukkede politiet i øvrigt op hos Weston McKennie og lukkede selskabet og uddelte en bøde på 400 euro (knap 3000 danske kroner) til hver gæst ifølge Corriere dello sport.

Sagen ramte hurtigt forsiderne i Italien, og Paulo Dybala valgte herefter at sige offentligt undskyld med et opslag på Instagram:

- Det var forkert at tage ud at spise. Det var ikke en fest, men jeg lavede en fejl alligevel, og jeg undskylder, skriver Paulo Dybala blandt andet i opslaget.

Kampen mellem Torino og Juventus kan ses på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY lørdag aften kl. 18.00. Juventus har hårdt brug for point i toppen af Serie A, hvor de forsvarende mestre er hele ti point efter Inter på førstepladsen.