Fodbold

To røde kort og drømmemål i Lazio-sejr

Både Manuel Lazzari og Joaquin Correa fik rødt kort i overtiden i Lazios kamp mod Spezia. Det ændrede dog ikke på, at Lazio vandt 2-1.

Lørdag skal 18 af 20 hold i aktion i Serie A.

Kun kampen mellem Bologna og Inter mangler at blive spillet hertil aften - den kan du se direkte på TV 2 SPORT X klokken 20.45.

Allerede nu har der været flere bemærkelsesværdige kampe. Blandt andet var der målfest i Napoli, som hentede en sejr på 4-3 over bundholdet Crotone.

Også et par danskere har gjort sig bemærket, allerede inden runden er færdigspillet. Jens Stryger Larsen scorede sit første sæsonmål i Udineses nederlag på 3-2 til Atalanta, mens Parma sikrede sig 2-2 mod Benevento efter en assist fra Andreas Cornelius.

Drømmemål og to røde kort

Også i opgøret mellem Lazio og Spezia var der skruet op for drama-knappen, særligt i slutningen af anden halvleg. Inden da havde Manuel Lazzari bragt holdet foran 1-0, men Daniele Verde bragte balance i regnskabet med et forrygende mål 17 minutter før tid.

Med ryggen til målet sprang italieneren op i luften efter et indlæg, og med et saksespark smækkede han bolden op i det korte hjørne.

Daniele Verde scorede en af karrierens flottere mål, da han scorede til 1-1 i kampen mellem Lazio og Spezia. Video: TV 2 Sport

Favoritterne fra Lazio fik dog endnu en gang sparket sig i front, da Felipe Caicedo udnyttede et straffespark efter 88 minutters spil.

Dermed var missionen simpel for Lazio: De skulle sørge for ikke at smide sejren i overtiden. Den mission lykkedes for de azurblå, men det blev alligevel otte dramatiske minutter.

Manuel Lazzari bliver vist ud efter en episode med Kevin Agudelo. Video: TV 2 Sport

Fire minutter inde i overtiden blev Lazios første målscorer, Manuel Lazzari, tacklet af Kevin Agudelo. Det fik spillere fra begge hold til at diskutere heftigt.

Også Manuel Lazzari var med i optøjerne, og med brystet skubbede han Kevin Agudelo, som faldt i græsset. Det resulterede i et rødt kort til Lazio-spilleren.

Bare to minutter senere var den igen gal for hjemmeholdet. Her fik Joaquin Correa sit andet gule kort i kampen efter en tackling på Spezias Lucien Agoume.

Seks minutter inde i overtiden blev Joaquin Correa vist ud, da han for anden gang i opgøret fik gult kort. Video: TV 2 Sport

Trods de to udvisninger hentede de azurblå altså alle tre point og er dermed fortsat med i kampen om top 6 i Serie A, der vil garantere europæisk fodbold i næste sæson.

Napoli er efter sejren på sjettepladsen - ét point foran AS Roma, der lørdag spillede 2-2 mod Sassuolo.