Fodbold

Medier sender Braithwaite væk, men han regner selv med at blive

Martin Braithwaite ser lyst på fremtiden i FC Barcelona, hvor han håber på masser af titler og personlig succes.

'Martin Braithwaite skifter til Barcelona'.

Det er efterhånden lidt over et år siden, den danske angriber sendte chokbølger gennem fodboldverdenen med sit skifte til den spanske storklub.

Siden er det blevet til masser af spilletid og scoringer i både LaLiga og Champions League for den 29-årige esbjergenser, som i denne sæson står noteret for 24 LaLiga-kampe ud af 28 mulige for FC Barcelona.

Alligevel melder flere spanske medier om et snarligt exit for danskeren. Blandt andet skriver Barcelona-avisen 'Sport', at FC Barcelonas ønske om at hente Lyons Memphis Depay på en fri transfer skulle være en realitet, og at det vil koste Braithwaite pladsen i Barcelona-truppen.

Men spørger man danskeren selv, hvad han ser i horisonten, når han kigger på sin Barcelona-fremtid, er svaret noget mere positivt.

- En masse succes. Jeg ser kun gode ting. Jeg har kun gode tanker. Jeg ser en masse titler, som vi kan fejre med alle folk i klubben og alle fansene. Det er målsætningen, og det er det, vi alle sammen ønsker i klubben.

- Jeg ser en masse mesterskaber, holdmæssig succes og personlig succes, siger Martin Braithwaite til TV 2 SPORT i et interview, der er lavet, før de ovenstående transferrygter spredte sig i medierne.

Braithwaites sæson i tal:

  • LaLiga: 24 kampe, 2 mål
  • Copa del Rey: 4 kampe, 2 mål
  • Champions League: 6 kampe, 3 mål

Martin Braithwaite har kontrakt med FC Barcelona indtil sommeren 2024.

Danskeren har tidligere spillet i Esbjerg fB, Toulouse, Middlesbrough, Bordeaux og Leganés.

Braithwaites næste mulighed for spilletid bliver mandag, når FC Barcelona tager imod Valladolid i LaLiga. Kampen kan ses på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.