Fodbold

Atlético smed point - nu er der kun finaler tilbage for Braithwaite

Martin Braithwaite og FC Barcelona har genfundet formen i LaLiga og kan hale ind på Atlético Madrid, der smed point søndag.

De har ikke tabt i LaLiga siden 5. december. Og de har tilmed vundet fem ligakampe i træk.

FC Barcelona har genfundet formen i den bedste spanske række, hvor de har halet ind på Atlético Madrid. Sidstnævnte tabte til Sevilla fredag aften, og hvis Barcelona besejrer Valladolid mandag, overhaler de Real Madrid og vil dermed kun være ét point efter Atlético.

FC Barcelonas Martin Braithwaite ser frem til den afgørende fase i LaLiga, hvor alle kampen skal vindes.

- Jeg glæder mig sindssygt til at gå ind og spille de sidste ti kampe. Der er en masse på spil, og vi kommer ind til de her ti kampe med en masse selvtillid og en masse tro på os selv. Det bliver sindssygt spændende, sagde Martin Braithwaite til TV 2 SPORT, inden Atlético tabte søndag.

- Der er mange kampe, som skal vindes. Atlético skal også smide point, så vi bliver nødt til at tage de sidste ti kampe som finaler og gå ud for at vinde alle kampe. Det ved jeg, at vi også er i stand til at gøre.

Du kan se Barcelona mod Valladolid på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY kl. 21.00.

Bliver en kompliceret kamp

For et par måneder siden førte Atlético med et tocifret antal point til FC Barcelona og Real Madrid. Dette forspring er nu altså skrumpet markant ind.

Barcelona-træner Ronald Koeman vil dog ikke fokusere på konkurrenter, men kun på catalanerne selv.

- Vi ved, at de (Valladolid, red.) har haft problemer med skader og coronasmitte, men vi forventer en kompliceret kamp. Vi skal gøre det godt og holde det tempo, vi har haft i de seneste kampe. Jeg tror på en sejr, sagde han på pressemødet søndag.

FC Barcelona har tabt fire kampe i LaLiga i denne sæson, imens det er blevet til fem uafgjorte resultater. Dermed har de vundet 19 kampe.