Fodbold

Delaney-video er den mest sete nogensinde hos stort fodboldmedie

Landsholdsspilleren scorede med et såkaldt skorpionspark under en træning med landsholdet.

Se scoringen i videoen over artiklen

Millioner af gange er Thomas Delaney blevet set gøre noget, han ikke ligefrem er kendt for.

Der går godt ti kampe mellem hver af hans scoringer i gennemsnit, men til en træning under den seneste landsholdsamling lavede han et mål, der har fået hele verden til at spærre øjnene op.

Et såkaldt skorpionspark blev smækket over i modsatte målhjørne, og strak gik det verden rundt.

Således havnede det også på fodboldmediet 433, der på Instagram, Facebook og Twitter sammenlagt har mere end 40 millioner følgere, og her har den slået rekord.

433 oplyser til Dansk Boldspil-Union, at videoen er mediets mest sete nogensinde. I skrivende stund er den blevet set over 29 millioner gange.

Videoen er også den mest sete nogensinde på herrelandsholdets Instagram-profil. DBU har givet godt 60 medier lov til at bringe videoen, mens flere har downloadet videoen og brugt den uden at få lov.

Delaney blev selvsagt spurgt til scoringen på et pressemøde dagen efter, hvor han med det samme var spørgefuld.

- Hvis man i mine unge dage havde videofilmet alle mine træninger, havde der været en masser af tage af, sagde Delaney med et grin, inden han fortsatte mere seriøst:

- Det sker nok ikke hver dag. Det er måske også sådan en ting, der sker oftere i træning end i kamp. Jeg havde alligevel brændt den første chance, så jeg tænkte hvad fanden og ville prøve et eller andet vanvittigt. Der var god stemning omkring det mål under og efter træning. Jeg har noteret mig det og vil prøve at gøre det i kamp, men don’t hold your breath.