Fodbold

Zidane svarer igen på Klopps kritik

Jürgen Klopp var ikke tilfreds med forholdene på Real Madrids midlertidige hjemmebane, da han og Liverpool tirsdag var på besøg i Champions League.

De fleste fodboldfans kender Real Madrids hjemmebane som Santiago Bernabéu.

Men det ikoniske stadion er for tiden under ombygning, og derfor spiller de hvidklædte Madrid-spillere deres hjemmekampe på Estadio Alfredo Di Stefano, der normalt er hjemmebanen for Real Madrids B-hold.

Det her er vores stadion. Vi spiller her, og vi er stolte af at spille her på Estadio Alfredo Di Stefano

Zinedine Zidane

Tirsdag skulle det midlertidige stadion, der har plads til 6000 tilskuere, danne ramme om en storkamp i europæisk fodbold, da Real Madrid fik besøg af Liverpool i det første kvartfinaleopgør i Champions League. Hjemmeholdet fra Madrid vandt opgøret med 3-1.

Efter kampen satte Liverpools træner Jürgen Klopp ord på nederlaget, hvor han ifølge ESPN blandt andet kritiserede Madrids midlertidige stadion.

- Det her i aften var meget mærkeligt. Det var virkelig svært og en anderledes situation med det stadion. Anfield (Liverpools hjemmebane, red.) er i det mindste et rigtigt stadion, og det vil være godt for os.

- Vi har naturligvis vænnet os til at spille for tomme tribuner, men det her er fuldstændig anderledes. Det er et træningsanlæg. Det er meget anderledes, end hvad vi ellers har prøvet, sagde Jürgen Klopp efter kampen.

Real Madrid er stolte af deres stadion

Den kritik gav Real Madrids træner Zinedine Zidane ikke meget for, da han efterfølgende blev foreholdt Klopps udtalelser.

Tværtimod fremhævede den franske træner, at den midlertidige hjemmebane allerede er blevet en vigtig del af Real Madrids førstehold.

- Det her er vores stadion. Vi spiller her, og vi er stolte af at spille her på Estadio Alfredo Di Stefano, sagde Zidane.

De to klubber mødes igen på onsdag, når Anfield danner ramme om returopgøret.

Inden da skal Real Madrid dog i ilden på Estadio Alfredo Di Stefano igen. Lørdag gælder det nemlig rivalopgøret mod FC Barcelona.

Du kan se El Clásico på TV 2 PLAY og TV 2 SPORT X lørdag fra klokken 20.00. Kampen spilles 21:00.