Fodbold

Ronaldo kaster trøjen i frustration trods sejr

Selvom Juventus tog en sikker sejr over Genoa, kastede Cristiano Ronaldo efter slutfløjt sin trøje i jorden og gik fra banen i stor frustration.

Søndag sikrede Juventus sig godt nok en sejr på 3-1 på hjemmebane over Genoa i Serie A.

Alligevel kastede Ronaldo sin trøje i jorden og forlod banen i stor frustration, mens han rystede på hovedet. Årsagen er meget simpel. For frustrationen skyldes, at han ikke selv kom på måltavlen.

- Det er normalt. Han ville score mål. Især når man tænker på, hvordan kampen forløb, siger Juventus' cheftræner, Andrea Pirlo, på pressemødet efter kampen.

Pirlo kunne glæde sig over at se Dejan Kulusevski, Alvaro Morata og Weston McKennie notere sig for hjemmeholdets scoringer i kampen.

Selvom Ronaldo godt nok jublede med holdkammeraterne ved scoringerne, var det ikke nok til at gøre ham tilfreds.

- Det er en del af hans attitude som en vinder. Han ønsker altid at efterlade sit aftryk på kampene, siger Andrea Pirlo.

Ronaldo forsøgte sig ellers ihærdigt i kampen, hvor han blev noteret for seks afslutninger. Den ene af dem var en stor chance fra en spids vinkel, hvor han ikke formåede at dirigere bolden ind.

I stedet ramte han stolpen, så den sprang ud til Morata, der kunne sende bolden i mål.

Anden gang på tre uger

Det er faktisk anden gang inden for tre uger, at Cristiano Ronaldo kaster om sig med sit spilletøj efter slutfløjt.

I en VM-kvalifikationskamp for Portugal mod Serbien fik han annulleret et mål i kampens slutfase. Ved den lejlighed blev 36-årige Ronaldo så frustreret, at han kastede med sit anførerbind.

Ronaldo kan dog glæde sig over, at han stadig er øverst på topscorerlisten i Serie A.

I 30 kampe er han noteret for 25 mål.