Fodbold

Solskjær revser Spurs-stjerne: - Hvis det var min søn, ville han ikke få mad

José Mourinho var både vred på Ole Gunnar Solskjær og den fremmødte presse efter Tottenhams nederlag til Manchester United.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær var mildest talt ikke tilfreds med Tottenham-stjernen Son Heung-Min efter de to holds kamp søndag aften.

Midt i første halvleg fik United et mål annulleret, fordi VAR-dommeren spottede et frispark på Son, der havde fået et slag i ansigtet af Scott McTominay. Ifølge Solskjær overspillede Son dog situationen noget så voldsomt.

- Hvis det var min søn, og han skulle have hjælp af holdkammeraterne til at komme op, ville han ikke få mad, for det der var pinligt, siger manageren, ifølge BBC.

- Dommerne blev snydt af Son. Vi blev ikke snydt, men det blev de.

Efter disse ord følte Tottenham-boss Jose Mourinho sig tvunget til genmæle overfor nordmanden.

- Jeg vil sige, at Son er heldig med, at hans far er et bedre menneske end Ole. Jeg er far, og som far skal du altid give dine børn mad. Uanset hvad de gør, sagde portugiseren.

Mourinho raser mod pressen

Men det var bestemt ikke kun Ole Gunnar Solskjær, der fik Mourinhos vrede at føle efter opgøret, der endte 3-1 til Manchester United.

Han var også rasende på den fremmødte presse, fordi han selv måtte adressere Solskjærs kommentar om Son.

- Jeg har allerede fortalt ham Ole, hvad jeg synes om hans kommentar, og jeg er meget skuffet over, at I efter fem, seks, syv spørgsmål ignorerer det.

- Hvis det var mig, der sagde det om spiller A, B eller C fra en anden klub - hvis det var mig, der ikke ville give min søn mad - hvad ville reaktionen så være? Det er sørgeligt, at I ikke spørger mig ind til det, og at I ikke har moralen til at behandle mig, som I behandler andre, lød det fra Mourinho.

Solskjær kritiserer VAR: - Spillet er fuldstændig væk

Få minutter efter annulleringen af Manchester Uniteds mål kom Tottenham foran på mål af netop Son Heung-Min.

Og selvom den bitre pille formentlig er lettere at sluge for Solskjær, da United alligevel tog sejren, rettede han også sin kritik mod VAR efter opgøret.

- Desværre besluttede dommeren - eller VAR - at vi ikke skulle spille fodbold. Jeg er chokeret over, at det var et frispark.

- Spillet er fuldstændig væk. Hvis det var en åbenlys fejl, er det en fejl, han skulle have set igennem. Målet fejlede ingenting, lød det fra Manchester United-manageren.

Fred, Edinson Cavani og Mason Greenwood stod for gæsternes scoringer, så Manchester United dermed trækker fra på andenpladsen, mens Tottenham er nummer syv i Premier League.