Arsenal-stjerne indlagt med malaria

16x9
Pierre-Emerick Aubameyang under Arsenals første opgør mod Slavia Prag. Foto: Ian Kington / Ritzau Scanpix

På sin Instagram-profil giver Pierre-Emerick Aubameyang en forklaring på, hvorfor han sidder ude.

Da Arsenal torsdag aften gik på banen til Europa League-kvartfinale, befandt en af holdets største stjerner sig i en hospitalsseng.

Kort før opgøret blev fløjtet i gang, kunne Pierre-Emerick Aubameyang så oplyse, hvorfor han var sengeliggende.

- Hey venner. Tak for alle beskederne og opkaldene. Uheldigvis er jeg smittet med malaria, mens jeg var sammen med landsholdet i Gabon for nogle uger siden. Jeg har været på hospitalet de seneste par dage i denne uge, men jeg har det allerede meget bedre for hver dag.

- Tak til alle de gode læger, som opdagede og har behandlet virusset så hurtigt. Jeg har ikke følt mig tilpas de seneste par uger, men jeg vil snart komme stærkere tilbage end nogensinde, skriver angriberen på Instagram.

Pierre-Emerick Aubameyang kom til Arsenal i 2018, hvor det siden er blevet til 142 kampe og 84 mål. I denne sæson har han spillet 33 kampe og scoret 14 mål.

Arsenal møder Slavia Prag i Europa League-kvartfinalen. Første opgør i London blev 1-1.