Fodbold

Kjær undskylder sit sprogbrug i interview

Simon Kjær spillede en afgørende rolle i Milans 2-1-sejr over Genoa, men efter kampen var danskeren bestemt ikke tilfreds med holdets seneste form.

En sejr afføder ikke altid positive reaktioner.

Det står klart efter AC Milans 2-1-sejr over Genoa søndag. Her spillede den danske landsholdsanfører Simon Kjær fuld tid, men efter kampen var danskeren hård i munden.

Sejren var nemlig milanesernes første hjemmesejr i syv kampe. Og efter kampen blev Kjær spurgt ind til netop det faktum.

- Sejren her tæller mere end tre point. Det var ikke normalt at stå uden en hjemmesejr i syv kampe. Vi led en smule i anden halvleg, så vi skulle have dræbt kampen noget før.

Kjær endte med at spille en stor rolle i at hente de tre point, da han stoppede en Genoa-afslutningen på mållinjen dybt inde i overtiden.

- Det vil jeg hellere end at score. Jeg har ramt træværket en del gange, men sejre kommer stadig i første række. Men vi bliver ved med - og undskyld mit sprog - at lukke virkelig lortemål ind. Det sker nogle gange, siger danskeren efter kampen til DAZN ifølge Football Italia.

En vigtig sejr i jagten på CL

Efter søndagens sejr resterer der kun syv ligakampe for AC Milan.

Lige nu ligger klubben nummer to, og sæsonens helt store mål er at slutte i top-4, som vil give en plads i næste sæsons Champions League.

  1. Inter 74 point (30 kampe)
  2. AC Milan 66 point (31 kampe)
  3. Juventus 62 point (30 kampe)
  4. Atalanta 61 point (30 kampe)
  5. Napoli 59 point (30 kampe)

Derfor bliver alle de resterende kampe som finaler, siger Simon Kjær:

- Vi skal presse på. Vi har syv finaler tilbage, og vi vil have Milan tilbage til der, hvor de hører til, siger Kjær til DAZN.

Se alle de afgørende kampe fra Serie A på enten TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X eller TV 2 PLAY.