Fodbold

Atlético tilbage på førstepladsen

Med seks kampe tilbage er Atlético Madrid tre point foran sin nærmeste forfølger i LaLiga efter sejr torsdag.

Hjemme på Wanda Metropolitano lykkedes det torsdag aften Atlético Madrid at sikre sig en sikker sejr på 2-0 over SD Huesca i LaLiga.

Dermed lægger hovedstadsklubben nok en gang afstand til bysbørnene fra Real Madrid, som med sin sejr over Cadiz onsdag var kommet op på siden af Atlético.

Afstanden mellem de to mandskaber fra Madrid er dermed tre point med seks spillerunder tilbage.

Angel Correa stod bag kampens første mål kort før pausefløjt, men hjemmeholdet havde chancer for at score inden da.

Atlético var nemlig spildominerende i kampens begyndelse. Presset sad godt, bagkæden var rykket tilpas langt frem på banen, og boldbesiddelsen var i højere grad end normalt i de bolsjestribedes favør.

Allerede efter 11 minutter var Yannick Carrasco og Saúl Ñíguez tæt på at bringe Atlético i front, men Alvaro Fernandez viste gode takter i Huesca-kassen og diskede op med fine redninger.

Efter 39 minutter var han imidlertid prisgivet.

Angel Correa modtog bolden med ryggen til mål i udkanten af feltet, vendte rundt og snød et par modspillere, inden han med et fladt spark trak bolden tilbage i målet og sendte Atlético i front.

Kort inde i anden halvleg var Alvaro Fernandez igen klar med en flot redning, da Koke kom frem til en stor chance tæt på mål.

I den sidste fjerdedel af kampen trak Atlético sig en smule tilbage, og det så ud til at behage Huesca, som pludselig producerede et par små muligheder.

Atlético så dog hurtigt faren og rettede op - og med ti minutter igen blev kampen lukket.

Huesca koksede i defensiven, så Marcos Llorente var helt fri i den ene side af feltet. Derfra slap han bolden til siden til Yannick Carrasco, der scorede i tomt net til hjemmesejr på 2-0.