Fodbold

’En komisk rundtur’ – medier klukker af grin over kiksere

Mattia Destro havde mulighed for at bringe Genoa foran, efter Spezia-keeperen gled. Men efterfølgende gjorde han det selv.

En komisk rundtur.

Det er nogle af de ord, som de italienske medier bruger om den episode, der udspillede sig efter 12 minutters spil i kampen mellem Genoa og Spezia lørdag eftermiddag.

Genoa var nemlig tæt på at komme foran på komisk vis kort inde i kampen, da Spezias målmand Ivan Provedel skvattede i bolden. Mattia Destro fik dermed mulighed for at score på tomt mål, men han skvattede også i skudøjeblikket.

Goran Pandev kom løbende bagfra og fik også chancen, men denne gang kom Provedel holdet til undsætning.

Genoa endte med at vinde kampen med 2-0 – på mål af Gianluca Scamacca og Eldor Shomurodov – men på trods af det får episoden i de første minutter alligevel lidt opmærksomhed.

Sky Sports Italia: - Destro havde flere gode muligheder i første halvleg, men den komiske rundtur i feltet tager alligevel prisen. Provedel forærede ham bolden, men gled igen bagefter.

Gazetto dello Sport: - Provedel forsøgte at drible, men gled og mistede bolden. Destro gled så endnu en gang og kunne ikke drage fordel af det.

Mattia Destro missede bolden, da der var frit mål.

Football-Italia: - Ivan Provedel gled med bolden på sine fødder, og så mistede Destro balancen, hvor der var frit mål. Målmanden kom dog tilbage og fik reddet det hele.

Corriere dello Sport: - Målmanden gled i det værste øjeblik, men heldigvis gjorde Destro det samme. Provedel kom tilbage og fik reddet det hele.

Med sejren lægger Genoa god afstand til bundstriden i Serie A, mens Spezia fortsat indtager 15.-pladsen.