Fodbold

- Jeg behøver ikke uddybe, hvad en bindende kontrakt er

Florentino Perez, der er udvalgt til at stå i spidsen for den europæiske Super League, står fast ved, at klubberne ikke kan trække sig fra projektet.

Meget er blevet sagt og gjort, siden Super League for alvor kom på hele verdens læber for en uge siden.

De fleste klubber har valgt at trække sig, men Real Madrid-præsident Florentino Perez nægter at begrave den omdiskuterede liga.

På bagkant af de seks engelske klubbers exit sagde Florentino Perez torsdag, at "det står klart i kontrakten, at man ikke kan trække sig". Og lørdag er der stadig ingenting, der tyder på, at Real Madrid-bossen har tænkt sig at acceptere de andre klubbers beslutning.

- Jeg behøver ikke uddybe, hvad en bindende kontrakt er, men strengt taget kan klubberne ikke forlade (Super League, red,).

- Nogle af dem har på baggrund af pres sagt, de forlader projektet. Men dette projekt, eller et meget lignende projekt, vil gå videre, og jeg håber, det bliver meget snart, siger Florentino Perez til AS lørdag.

'Banken har ikke trukket sig'

Meget skal selvsagt gå op i en højere enhed, hvis Super League nogensinde skal blive en realitet.

Det er dog ikke blevet nemmere, efter JP Morgan - banken bag Super League - fredag var ude og sige, at de havde lavet en fejlvurdering.

Ifølge Florentino Perez har JP Morgan dog på ingen måde trukket sig fra projektet.

- Det er ikke rigtigt, at de har trukket sig. De har taget noget tid til at reflektere over tingene - akkurat som de 12 klubber. Hvis vi er nødsaget til at lave ændringer, så gør vi det, men Super League er stadig det bedste projekt, vi har tænkt på, siger Perez til samme medie.

Da de seks store engelske klubber trak sig fra Super League, hoppede Atletico Madrid og Inter med på den vogn.

Derfor står Real Madrid, Juventus, Barcelona og AC Milan nu tilbage som de fire klubber, der endnu ikke har lavet en officiel udmelding om, at man ønsker at trække sig.

Selvom Super League umiddelbart ikke bliver en realitet, kan fodboldfans verden over dog stadig se frem til store ændringer på den internationale scene.

Champions League-formatet bliver ændret fra 2024/2025-sæsonen, og det kan du læse alt om her.