Fodbold

Fischer udskældt i Aarhus: - Godt, jeg bor i København

FCK-profilen Viktor Fischer var en upopulær herre hos AGF-lejren søndag aften, da de to klubber mødtes i en hæsblæsende Superligakamp.

Der var ingen tvivl om, at der var tilskuere tilbage på Ceres Park i Aarhus søndag aften.

FCK vandt 2-1 over AGF, og det var med følelserne uden på tøjet i store dele af kampen. Både hos spillerne og hos tilskuerne.

Viktor Fischer blev skiftet ind efter 42 minutter, og specielt i 2. halvleg var han kampens helt store tema.

FCK-profilen blev mødt af buhekoncerter, hver gang han lå i græsset, og efter kampen blev han eskorteret ud af stadion, mens ølkrussene fløj om hovedet på ham. Efter kampen satte hovedpersonen selv ord på kampen og de hektiske scener:

- Jeg havde lykønsket mine holdkammerater, så jeg tænker, at nu går jeg ind. Kampen er slut. Tre point og hjem til København. Jeg opfattede det ikke (at AGF-staben var efter ham, red.), men jeg går da ud fra, at de måske sagde tillykke med sejren, siger Viktor Fischer i interviewet på TV3 + om den hektiske afslutning, hvor han blev eskorteret ud af stadion.

Victor Fischer forlader stadion, mens der bliver kastet øl om ørerne på ham.

Her blev han også forholdt til det faktum, at han til tider bliver stemplet som en spiller, der overspiller nogle situationer:

- Folk kan give mig lige det prædikat, de vil. Der er nogle, der synes, jeg er en rigtig, rigtig god fodboldspiller. Det er et prædikat. Der er nogle, der synes, at jeg filmer. Det gør de fleste uden for København, så det er godt, jeg har adresse i København.

Viktor Fischer erstattede Mohamed Daramy kort inden pausen. Efter pausen slog han det afgørende hjørnespark ind i panden på Jens Stage, der sikrede en 2-1-sejr til FCK med et flot hovedstød.

Victor Fischer ømmer sig i slutfasen af kampen mellem AGF og FCK.
AGF-keeper Kamil Grabara forsøger at hive Fischer opad græsset i overtiden, hvilket kostede den polske målmand et gult kort.
Jens Stage holder Kamil Grabara tilbage, da der var tumult i overtiden.
Kampens dommer forsøger at holde styr på tumulten i overtiden.
Victor Fischer forlader banen, mens han har sit hoved nede i FCK-trøjen.