Fodbold

'Svenskeren' Cornelius får stor ros

Andreas Cornelius får positive kommentarer med på vejen for sin præstation mod Crotone. Dog skal medierne lige lære, hvor han kommer fra.

To assists og flere farlige afslutninger.

Dette leverede Andreas Cornelius lørdag aften, og derfor var der flere rosende ord til danskeren fra de italienske medier.

Svenskeren vender rundt og slår et kraftigt indlæg lige ind i hovedet på Hernani

Corriere dello Sport om Cornelius' assist

Han var nemlig en stor årsag til, at Parma kom på måltavlen tre gange mod Crotone. Det var dog ikke nok til at hente sejren, da de tabte med 3-4.

Af den store italienske sportsavis Gazzetta dello Sport får Andreas Cornelius karakteren 7 ud af 10 efter kampen, hvilket er bedst blandt Parma-spillerne.

Med på vejen får han disse ord:

- Fra hans fod kom indlægget til Hernanis mål, og fra hans hoved kom assistenten til Gervinhos scoring. Hvad mere kunne han gøre?, skriver Gazzetto dello Sport.

'Svenskeren' Cornelius

Det er kun Crotones angriber Simy, der får en højere karakter, der han får karakteren 7,5.

Den italienske sportsavis Corriere dello Sport har også flere positive ord til Cornelius. De har dog ikke helt styr på, hvor han kommer fra.

- Cornelius modtog en harmløs bold ved hjørneflaget. Svenskeren vender rundt og slår et kraftigt indlæg lige ind i hovedet på Hernani, der scorer til 1-1, skriver mediet blandt andet.

Den originale tekst kan du se herunder:

Corriere dello Sport

Crotone, der fortsat er på sidstepladsen i Serie A, haler dermed ind på Parma og Cornelius, der er på 19.-pladsen. De tre dårligste hold rykker ud af Serie A.

Bundstriden

  • 16: Torino - 31 point efter 31 kampe
  • 17: Benevento - 31 point efter 32 kampe
  • 18: Cagliari - 28 point efter 32 kampe
  • 19: Parma - 20 point efter 33 kampe
  • 20: Crotone - 18 point efter 33 kampe
Der faldt hele syv scoringer, da Cornelius og Parma tabte 3-4 til Crotone. Video: TV 2 SPORT