Fodbold

Efter fejl måtte dommer kalde spillerne tilbage på banen

Dommer Ricardo De Burgos Bengoetxea fløjtede kampen af for tidligt og endte med at kalde spillerne tilbage på banen.

Forvirringen var total hos spillerne fra Granada og Sevilla.

Søndag aften fløjtede dommer Ricardo De Burgos Bengoetxea kampen mellem de to spanske hold af efter tre minutters tillægstid. Problemet var bare, at han havde lagt fire minutter til.

Granada-spillerne var langtfra tilfredse med det for tidlige slutfløjt, da de jagtede en scoring til 2-2.

Efter flere minutters diskussioner valgte dommeren at konsultere sine linjedommere, og de kom frem til, at der stadig manglede at blive spillet et minut.

Men efter dommer De Burgos Bengoetxeas første slutfløjt, havde flere af Sevilla-spillerne allerede taget trøjer og støvler af, mens andre var gået i omklædningsrummet.

De stod med åbne munde og uforstående øjne, efter at de var blevet bedt om at komme tilbage på banen for at spille det sidste minut.

Efter ti minutter var alle spillerne klar igen, de fik spillet de sidste 60 sekunder, og så fløjtede Ricardo De Burgos Bengoetxea kampen af. Denne gang var det endeligt.

Spillerne var gået i omklædningsrummet, men blev kaldt tilbage.

Helt nyt for spillerne

Sevilla-spillerne forklarede, efter det hele var slut, at de ikke helt kunne fatte, hvad der var sket.

- Han (dommeren, red.) sagde, at hans ur stoppede, og så troede han, at kampen var forbi. Det er aldrig sket for mig, men det er okay, sagde Lucas Ocampos, mens Ivan Rakitic tilføjede:

- Det var helt nyt for os. Vi er nødt til lige at forstå det. De forklarede os det, og det er skørt, men vi kom tilbage og spillede det sidste minut.

Strømper og støvler måtte på igen, da kampen spille spilles færdig.

- En anekdote

De to holds trænere, Diego Martinez og Julen Julen Lopetegui, mente, at dette ville være noget, man kom til at tale om fremover.

- Altså vi var en lille smule overraskede. Det er første gang, at det er sket i vores tid. Vi kan alle begå fejl, og han rettede den, sagde Granada-træner Martinez.

Julen Lopetegui kaldte det allerede for "en anekdote".

- Det er det helt sikkert. Der kan blive lavet fejl. Det vigtigste er, hvad Sevilla har leveret i aften, lød det fra Sevilla-træneren.

Da der ikke blev scoret i de sidste 60 sekunder, vandt Sevilla kampen 2-1. Det betyder, at de er på fjerdepladsen i LaLiga med 70 point. Det er ét point efter Real Madrid og FC Barcelona. Catalanerne har dog spillet én kamp færre.