Fodbold

Koeman idømt karantæne - misser skæbnekamp

Ronald Koemans udvisning mod Granada torsdag får konsekvenser for catalanerne, der må undvære cheftræneren til skæbnekampen mod Atletico Madrid.

Ingen adgang til trænerbænken for FC Barcelona-cheftræner Ronald Koeman i de næste to ligakampe.

Det er dommen, efter at han torsdag fik rødt kort, da Barcelona højst overraskende tabte 1-2 på hjemmebane mod Granada i LaLiga. Det meddeler Det spanske fodboldforbund.

Efter nyheden var Barcelona hurtigt ude at meddele, at de appellerer afgørelsen.

Det betyder, at Koeman ikke må stå i spidsen for sit hold mod Valencia og Atletico Madrid. Sidstnævnte kamp kan være sæsonens vigtigste opgør og definerende i mesterskabskampen.

Atletico fører LaLiga med 73 point. Barcelona og Real Madrid ligger lige bag med 71 point hver.

Koeman så rødt ved stillingen 1-1 i torsdagens hjemmekamp. Efter kampen gjorde han det klart, at han ikke er enig i beslutningen.

- Jeg forstår ikke det røde kort. Ifølge den delegerede var det på grund af manglende respekt for fjerdedommeren. Men jeg sagde ingenting. Jeg har ikke fornærmet ham eller noget andet. Men hvis fjerdedommeren gerne vil være i centrum, så tak for det, siger Koeman ifølge Marca.

Efter udvisningen indkasserede Koemans mandskab et mål uden selv at score. Det endte derfor med et 1-2-nederlag til Barcelona-stjernerne.

Topstillingen i LaLiga med fem spillerunder igen:

  1. Atl. Madrid, 73 point, 33 kampe spillet
  2. Real Madrid, 71 point, 33 kampe spillet
  3. Barcelona, 71 point, 33 kampe spillet
  4. Sevilla, 70 point, 33 kampe spillet

Der resterer fem runder af den bedste spanske liga.