Fodbold

Vendsyssels direktør stopper

Jacob Andersen stopper som direktør i Vendsyssel FF, der mangler at udbetale løn til sine spillere.

Direktøren i 1.-divisionsklubben Vendsyssel FF, Jacob Andersen, har valgt at fratræde sin stilling.

Det bekræfter han til bold.dk.

Fratrædelsen sker, efter at de ansatte i klubben - herunder spillerne - ikke har fået udbetalt løn på sidste dag i april.

Ifølge klubejer Ahmet Schaefter skyldes den manglende udbetaling, at klubben ikke har modtaget penge fra den såkaldte lønkompensationsordning, skriver bold.dk.

I en sms til bold.dk forklarer Jacob Andersen, at der ikke er sammenhæng mellem hans fratrædelse og den manglende lønudbetaling.

- I forbindelse med salget af Vendsyssel FF i oktober 2020 til Core Sport Capital AGF blev det aftalt, at jeg skulle fortsætte som direktør i en overgangsperiode. Den periode er nu udløbet, hvilket er grunden til, at jeg er fratrådt i går.

Fredag aften skulle spillertruppen mødes med en del af ejergruppen for at diskutere situationen, fortalte målmand Peter Friis Jensen til Nordjyske fredag.

- Det er en faktor. der er kommet fra siden af, og vi kan ikke gøre noget ved det. Det er da lidt irriterende, men det er ude af vores hænder. Vi har bare taget de forholdsregler, som vi kan ved at kontakte Spillerforeningen, som man vil gøre på en hver arbejdsplads. Så må de tage den videre.

Vendsyssel ligger under nedrykningsstregen i kvalifikationsspillet og risikerer altså at rykke ned i 2. division.

Vendsyssel kan dog rykke over stregen med en hjemmesejr over Hobro søndag.