Fodbold

Lukaku håner på ny Ibrahimovic

Romelu Lukaku har brugt det italienske mesterskab som en lejlighed til at stikke til rivalen Zlatan Ibrahimovic.

Rivaliseringen mellem Inter og AC Milan har i løbet af det seneste halvandet år fået to nye ansigter.

Romelu Lukaku er det ene, og Zlatan Ibrahimovic er det andet.

Det kom første gang til udtryk i sidste sæson, da belgiske Lukaku på Twitter skrev, at "en ny konge var kommet til byen". Ibrahimovic svarede på et senere tidspunkt, at "Milano har aldrig haft en konge, de har en gud" med et tilhørende billede af sig selv.

De to fodboldstjerner har siden haft flere bataljer episoder på banen og på de sociale medier. Men da Inter søndag vandt det italienske mesterskab, var det - hvis man spørger Lukaku - svaret på spørgsmålet, om det er en gud eller en konge, der hærsker i den italienske millionby.

- Den rigtige gud har kronet kongen. Bøj dig nu. Kongen af Milano, skriver den belgiske superstjerne på Twitter i kølvandet på triumfen.

Flere episoder i år

Da Inter og AC Milan i januar krydsede klinger i pokalturneringen, havde de to kamphaner flere verbale sammenstød, hvor særligt Lukaku hidsede sig op over noget, som Ibrahimovic skulle have sagt. Svenskeren blev senere undersøgt for at have ytret sig racistisk. En undersøgelse, der ikke kom noget ud af.

Tre uger senere var den gal igen, da de to ærkerivaler tørnede sammen i ligaen. Her scorede Lukaku til resultatet 3-0 til Inter, hvorefter han fandt et kamera og råbte: "Jeg er fucking den bedste".

Ifølge flere italienske medier var ordene direkte henvendt Milans store svensker.

Både Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic har i denne sæson været to af de største profiler i Serie A, hvor de har scoret et hav af mål for deres respektive klubber. Lukaku har dog overhånden med 21 ligamål mod de 15, som svenskeren har noteret sig for.

Længe så det også ud til, at Inter og AC Milan skulle kæmpe en tæt kamp om scudettoen. Men AC Milan gik i stå, og så stak Inter af og sikrede sig klubbens første mesterskab i 11 år fire runder før tid.