Fodbold

Billede af en grinende Hazard vækker vrede i Madrid

Real Madrid med Eden Hazard på holdet røg onsdag aften ud af Champions League til Chelsea. Efter kampen fangede kameraerne en storgrinende Hazard.

Eden Hazards første periode i Real Madrid har ikke været noget at skrive hjem om.

Den 30-årige belgier har siden skiftet fra Chelsea i 2019 været hårdt ramt af skader, og det er derfor ikke blevet til den forventede succes i Madrid-klubben. Men onsdag aften fik han chancen for at bevise sit værd.

Her var han en del af de 11 startende Real Madrid-spillere, der skulle forsøge at spille spanierne i Champions League-finalen med en sejr over Chelsea.

Hazard formåede dog ikke at sætte det store aftryk på kampen i sine 89 minutter på banen. Men efter kampen, som Real Madrid tabte 0-2, kom belgieren i fokus.

Her blev han fanget af kameraerne, mens han grinende lykønskede sine tidligere Chelsea-holdkammerater med deres avancement i turneringen.

En situation, der efterfølgende affødte stærke reaktioner blandt fans og medier i Madrid.

- Hazard laver sjov efter kampen med de tidligere holdkammerater fra Chelsea. Han har ikke forstået, hvad Madrid er. Fornyelsen (af Real Madrid, red.) må starte med et umiddelbart salg. Farvel, skriver Tomás Roncero, der er chefredaktør for Madrid-Avisen AS.

Hazard tager overskrifterne

De øvrige store spanske aviser fulgte trop med overskrifter om Hazard-episoden:

SPORT: Hazard tager det som en vittighed

Mundo Deportivo: De eliminerer Real Madrid... Og Hazard griner sammen med sine tidligere holdkammerater!

Marca: Hazard, i orkanens øje

AS: Hazardscenen, der har antændt Real Madrid

Også den tidligere Real Madrid-ungdomsspiller og nuværende fan Javier Balboa udviste sin utilfredshed med situationen. Han delte det samme billede af Hazard med ordene:

- Nogen må forklare dette for mig, fordi jeg forstår det ikke, skriver han på Twitter efterfulgte af 24 ekstremt vrede smileyer.

Real Madrid tabte onsdagens opgør 2-0 på Stamford Bridge. Det første opgør endte 1-1, og Chelsea er dermed klar til Champions League-finalen mod Manchester City.