Fodbold

Agüero undskylder til fans og holdkammerater

Pep Guardiola respekterer Sergio Agüeros måde at tage straffesparket på.

Det kan se så smukt og overleget ud, når det lykkes.

Men når en panenka mislykkes, ser det sjusket og uheldigt ud. Spørg bare Sergio Agüero.

Manchester City-spilleren forsøgte sig med straffesparksdetaljen, som består i, at spilleren sparker ned under bolden, så bolden ryger i en blød bue i midten af målet. I håbet om at målmanden kaster sig til den ene side.

Det var Chelseas Edouard Mendy også tæt på at gøre. Men med sin højre hånd i græsset, fik han skubbet kroppen tilbage i midten af målet, hvorefter han let greb bolden med sin venstre hånd.

En misbrugt chance for at bringe sit hold på 2-0 i opgøret. Ærgerligt var det især, da Chelsea efterfølgende leverede et comeback og vandt 2-1.

Det har fået City-angriberen til at beklage sin beslutning på straffesparket.

- Jeg vil gerne undskylde til mine holdkammerater, staben og fansene for at brænde det straffespark. Det var en dårlig beslutning, og jeg tager det fulde ansvar, skriver han på Twitter.

Manchester Citys manager, Pep Guardiola, blev også spurgt til situationen efter kampen.

- Vi missede vores chance i det sidste minut af første halvleg med straffesparket. Det var Sergios beslutning, og straffesparkstageren tager den beslutning. Jeg har altid sagt, at den, der tager det, skal gøre det overbevisende. Han besluttede sig at gøre det på sin måde. Jeg har ikke noget at tilføje, siger Guardiola til Sky Sports.

Med en sejr kunne Manchester City have vundet mesterskabet. De har et forspring på 13 point til Manchester United, som mangler fem kampe.