Fodbold

Koeman føler sig personligt ramt af rødt kort

Barcelona-træner Ronald Koeman skal lørdag afsone karantæne, efter han fik et rødt kort mod Granada. En udvisning, han er dybt, dybt uenig i.

Ronald Koeman har tilsyneladende store problemer ved at lægge nedturen mod Granada fra sig.

Her så den hollandske træner rødt, mens Barcelona kollapsede og tabte 1-2 på hjemmebane.

Efter kampen var Koeman meget uforstående over for beslutningen om, at han skulle sendes ud. "Jeg forstår det ikke", sagde han, og på pressemødet inden lørdagens kamp mod Atlético Madrid stod det klart, at Koeman ikke havde ændret mening efter at have sovet på hændelsen i over en uge.

- Jeg tror, det var noget personligt. At jeg siger "hvilken karakter" til ham, det er ikke en fornærmelse.

- Det er ikke en grund til at give mig to kampes karantæne. Så ja, der må være noget mere bag, siger Ronald Koeman til presseseancen ifølge spanske SPORT.

Det røde kort betyder, at Koeman ikke får muligheden for at dirigere med sine spillere fra sidelinjen lørdag.

Her møder Barcelona ligaens førerhold, Atlético Madrid, i en skelsættende weekend for LaLiga. Koeman afsonede sin første karantænedag i sejren over Valencia, hvorfor hollænderen altså får muligheden for at vende tilbage til sidelinjen i de sidste tre spillerunder.

Barcelonas træner blev bortvist, da Granada var på besøg i LaLiga.

Alt eller intet?

Når Barcelona og Atlético Madrid tørner sammen lørdag klokken 16 på TV 2, kan vigtigheden af opgøret næsten ikke beskrives.

Tabellen

  1. Atlético Madrid: 76 point
  2. Real Madrid: 74 point
  3. Barcelona: 74 point
  4. Sevilla: 70 point

Med fire kampe tilbage af LaLiga er Barcelona to point efter Atlético Madrid. Barca kan med en sejr overhale det øjeblikkelige førerhold og spille sig selv i en rigtig gunstig position.

TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker vurderer, at der er 30 procents chance for, at Barcelona løfter trofæet. Samme chance vurderer han, Real Madrid har, mens Atlético Madrid lige nu står med de bedste kort på hånden. De har 35 procents chance for at løfte trofæet, vurderer Junker.

Men netop Barcelona har den fordel, at de er det hold, der er bedst kørende i øjeblikket.

- De skal genfinde melodien, men de lavede et godt comeback mod Valencia. Det er Atlético-kampen, der er den sværeste, og så skal de håbe på, Real Madrid smider point undervejs i de sidste fire kampe. Men Barca er godt kørende.

- Granada-kampen var en kæmpe nedtur, men nu har de spillet sig tilbage. Og hidtil i sæsonen har de ikke været skræmt af at skulle indhente de andre tophold, siger Mads Junker.

Lørdag kan du se topkampen mellem Barcelona og Atlético Madrid på TV 2 og TV 2 PLAY fra klokken 16.05.