Fodbold

Neymar laver lang aftale med PSG

PSG får i lang tid glæde af Neymars færdigheder på en fodboldbane, da han har bundet sig til klubben til og med sommeren 2025.

Den brasilianske verdensstjerne Neymar og Paris Saint-Germain (PSG) har vist sig at være et godt match.

Det kommer de også til at være i fremtiden, da den 29-årige boldkunstner har forlænget aftalen med den franske hovedstadsklub, så den nu løber frem til sommeren 2025.

Det oplyser PSG på sin hjemmeside.

Jeg er meget glad her i Paris

Neymar

Hovedpersonen har i lang tid været en vigtig spiller for det franske mandskab, og han ser frem til at få flere meritter på sit i forvejen flotte cv.

- Det er en stor fornøjelse at forlænge mit eventyr med PSG, da jeg er meget glad her i Paris. Det er en ægte stolthed at være en del af det her hold.

- Jeg er vokset som person, som menneske og som spiller, og jeg håber at vinde mange flere trofæer her, lyder det fra brasilianeren.

Stolt og glad

Neymar har spillet for klubben i de mørkeblå farver siden 2017 og har 112 kampe på cv'et. I den periode har han lavet 85 mål og 51 assists, ligesom han er blevet fransk mester tre gange.

- Kernen i vores ambitiøse projekt om at udvikle PSG er i vores spilleres hjerter, talent og dedikation, siger Nasser Al-Khelaïfi, der er formand og administrerende direktør for PSG.

- Jeg er stolt over, at Neymar har bekræftet sin langsigtede forpligtelse over for PSG-familien og vil fortsætte med at glæde vores fans.

Før forlængelsen stod hans kontrakt til at udløbe om godt og vel et år.

Det stadig uvist, om PSG's anden store stjerne Kylian Mbappé forlænger sin aftale med klubben.