Fodbold

Solskjær frygter "umuligt" program

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær kritiserer holdets kommende program, som ifølge ham er alt for tæt.

Manchester United-spillerne kommer ikke til at kede sig den kommende uge.

Torsdagens Europa League-møde mod AS Roma var nemlig den første af hele fire kampe på bare otte dage for Ole Gunnar Solskjærs tropper. Og selvom de europæiske storklubber er vant til at jonglere med flere ugentlige kampe, sætter Solskjær nu foden ned.

Nok må være nok.

- To kampe på tre dage – fint. Tre kampe på fem dage – meget svært. Fire kampe på otte dage – umuligt, siger den norske manager til klubbens egen TV-kanal.

Udover det tidligere opgør mod Roma kan Manchester United se frem til tre Premier League-opgør indenfor de omtalte otte dage.

Søndag gæster de Aston Villa, tirsdag får de besøg af Leicester, og torsdag skal de rødblusede i ilden mod Liverpool. En kamp, der blev udsat, efter flere fans invaderede Old Trafford i protest mod klubbens ejere.

"Vi må gøre det, så godt vi kan"

Selvom Solskjær retter kritik mod det travle program, forsøger han at vende sit fokus over på dét, der tæller: De tre kommende kampe.

Tre kampe, der er uhyre vigtige for Manchester Uniteds chancer for at beholde den andenplads i Premier League, som de lige nu ligger lunt i svinget til at slutte på.

- Vi har ikke fået de bedste forhold, men vi må gøre det, så godt vi kan. Vi har brug for alle mand i de fire kampe, så vi må bare være klar, siger Solskjær.

Manchester United har lige nu 13 point op til bysbørnene fra Manchester City på førstepladsen, mens den nærmeste konkurrent fra Leicester har fire point op til det rødblusede Manchester-hold.

United har dog spillet en kamp mindre end Manchester City og to kampe mindre end Leicester.