Fodbold

Pique til Suarez: - Styr dig, tykke

Følelserne var uden på tøjet i titelbraget mellem Atlético Madrid og FC Barcelona, og det mærkede Luis Suarez.

Bare fordi man har spillet i FC Barcelona i en årrække og er klubbens tredjemest scorende spiller igennem tiderne, så får man ikke nødvendigvis en hjertelig velkomst.

Det må den kontroversielle angriber Luis Suarez sande, efter at han for første gang siden sit skifte til Atlético Madrid var på besøg på sin gamle hjemmebane Camp Nou.

En tydeligt motiveret Luis Suarez endte undervejs i infight med flere af sine holdkammerater, og især en batalje i titelbraget har tiltrukket sig opmærksomhed.

Efter godt en halv times spil modtog Luis Suarez en hilsen fra Gerard Pique, der ikke var tilfreds med uruguayanerens opførsel, som han fandt teatralsk.

- Du er okay. Styr dig, tykke. Lad være med at lægge dig ud med mig, sagde Pique ifølge den spanske avis Mundo Deportivo.

Piques udbrud kom efter en situation, hvor Suarez aggressivt forsøgte at heade en retur fra FC Barcelonas målmand, Marc Andre Ter Stegen, i mål.

Ter Stegen boksede til bolden, men Suarez var hurtig til at lægge sig, da der var kontakt mellem de to.

Det resulterede tilsyneladende i et møgfald fra Ter Stegen, der bukkede sig ned over sin tidligere holdkammerat og gav ham en ordentlig svada - som den spanske avis Mundo Deportivo ikke refererer.

Til gengæld fangede avisen altså Piques udbrud efterfølgende, der står i skærende kontrast til den modtagelse, Suarez fik af Lionel Messi.

Kram inden kamp

Luis Suarez spillede i FC Barcelona fra 2014 og frem til sidste sommer, hvor han skiftede til Atlético Madrid.

Lionel Messi og Luis Suarez i godt humør under kampen mellem Atlético Madrid og FC Barcelona.

I sin tid i klubben nåede han blandt andet at knytte et tæt bånd med Lionel Messi.

De to sydamerikanere gav hinanden et kram inden lørdagens topbrag, mens også Jordi Alba og Sergio Busquets fik varme hilsner af Luis Suarez.

Kampen endte 0-0, og det betød, at begge mandskaber mistede et stort skridt i mesterskabskampen, hvor de er i hård konkurrence med Real Madrid.